Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007 |
01-01-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007 Yaptığı anlamlı paylaşımları ve sitedeki aktifliğiyle " Gülgüzeli " arkadaşımız , aralık ayının en başarılı üyesi seçilmiştir Özellikle paylaşımlarının değerli içeriğiyle , güzel birşeyler anlatabilmenin fedakar çabası içerisinde olarak bunu fazlasıyla haketmiştir Sitemize göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkürler, Gülgüzeli Daima bizimle olman dileğiyle Arkadaşımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen |
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007 |
01-01-2008 | #2 |
bukettt
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007Tebrik ederim gülgüzeliGirdiğin ilk ay başarını gösterdin bizlereTacımı gönül rahatlığıyla devrediyorum=) |
01-02-2008 | #3 |
JOKER
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007Tebrikler hakedilmiş bir başarı
01-02-2008 | #4 |
zeynoo
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007tebrikler gülgüzeli |
01-02-2008 | #5 |
rock_alltime
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007Tebrikler GülgüzeliHakedilen başarıya ulaşmak en güzeli olsa gerekBu başarıya her zaman ulaşman dileğiyle;) |
01-02-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007Sevgili [KAPLAN]>> İnanın cümlelerime nerden ve nasıl başlıyacağımı bilemiyorum şayet kurmuş olduğum cümlelerim de, bi hatam olursa beni affedin lütfen Ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama şuan bunları yazarken ellerim titriyo çok ama çok duygulandım evet belki bazı arkadaşlarımızın komiğine gide bilir fakat cidden çok duygulandım ve açıkcası hiç beklemedğim bişeydiPaylaşmış olduğum bazı konular da arkadaşlarıma bişeyler anlata bildiysem,bazı duyguları ortaya çıkara bildiysem,bazı degerleri anımsata bildiysem gerçekten ne mutlu banaBen bu ailenin için de bulunmaktan çok mutluyum bu kadar kaliteli ve seviyeli bi ortamı bizlere sunduğunuz için size binlerce kez yürekten teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun Rabbim izin verdiği sürece inşallah daima sizlerleyim bukettt>>Teşekkürler buketciğim bende bana verilen bu tacı memnuniyetle alıyorum Obstinate>>Teşekkürler arkadaşım güzel düşüncen için zeynoo>>Teşekkürler zeynoom rock_alltime>>Teşekkürler arkadaşım güzel dileğin için de sağol
01-02-2008 | #7 |
_SiYaH_
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007TEBRİKLER cnm başarılarının devamını dilerim
01-02-2008 | #8 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007~~ Tebrik ederim gülgüzeli zaten başkası seçilemezdi, çok güzel konuları bizlere aktarıyorsun, çok güzel mesajlar içeren ve öğretici paylaşımlarının hep sürmesi tek dileğim, daima bizimle olman dileğiyle Tebrikler ! ~~ |
01-02-2008 | #9 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007Tebrik ederim Gül güzeli |
01-02-2008 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007_SiYaH_>>TeşekkürlerArtı güzel dileğin çok sagol canım (inşallah) RaHaTSiZ>>Teşekkürlersevdiğim ve saygı duyduğum,paylaşımlarını çok beğendiğim bi kişinin,benim paylaşımlarımı beğenmesine, böyle düşünmesine çok sevindimGüzel dileğin için de tekrar teşekkür ederim inşallah daima sizlerleyim Şengül>>Teşekkürler |
01-02-2008 | #11 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007hakettiğin bi ünvanbşarılarının devamını tüm içtenliğimle dilerimtebrikler
01-02-2008 | #12 |
mate
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007Tam hakkın ile kazandığın bir ünvan ayın üyeliği İti ki bizimlesin gülgüzeli |
01-02-2008 | #13 |
bbk
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007tebrikler gülgüzeli başarılarının devamını dilerim
01-02-2008 | #14 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007tebrikler gülgüzeli |
01-02-2008 | #15 |
m_r_b
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyesi: " Gülgüzeli " / 2007tebrik ederimbaşarılarının devamı gelir inş