Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güneş, güzel, ile, ilgili, sözler

Güneş İle İlgili Güzel Sözler

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güneş İle İlgili Güzel Sözler

Güneş Hakkında Sözler Deyimler Atasözleri

Deyim

Güneş balçıkla sıvanmaz

Güneş almak

Güneş girmeyen yere Hekim girer

Güneş balçıkla sıvanmaz Atasözü

Güneş girmeyen eve doktor girer Atasözü

Güneş almak Deyim

Gün doğmadan neler doğar Atasözü

Güneşle ilgili güzel sözler

Güneş konulu sözler

Güneş ile ilgili özlü sözler

- Güneş kötüleri bile aydınlatır ( Seneca )

- Güneş battığı vakit küçük yıldızlar parıldar ( R Soutbwell )

- Bıksan yine yağ iyi, yaksa yine güneş iyi ( Kaşgarlı Mahmud )

- Balmumundan kanatlar sahip olduğunuz müddetçe güneşten uzaklaşınız ( Epiktetos )

Güneşle ilgili güzel sözler

- yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan

güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dilerim nice güzel yıllara

her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum İyi ki doğmuşsun

kalbin, hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin doğum günün kutlu olsun

kıpkızıl bir güneşin önünde mavi bir yelkendir hayat, alır götürür seni bilinmeyen derinliklere, sevgi mavidir mavi umut, benim için yüreğini mavi tut nice yaşlara

güneşin hakimiyetini kaybettiği şu saatlerde milyonlarca yıldızın arasında karanlıkta aydınlığı sağlayan o mükemmel insana mutlu yıllardoğumgünün kutlu olsun

doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata hep sevgiyle yaşa! nice yaşlara

günaydın dudağımdan asla gitmeyen neşe, günaydın dost kalplerde açan büyük güneşe, günaydın yüreklerden akan sıcak dizeler, yürek yangınlarına su gönderen gözeler

günaydın masamdaki bahar dalı, ya o eller ya çiçeğin sevdalı, seninle güneşe durmak yeniden, ne söylerse söylesin kahve falı

günaydın ey millet uçan kuşlar günaydın sabahımı aydınlatan güneşim günaydın geceme gündüz katan günaydın

yere düşen yağmur damlaları kalbine inecek güneşi engellemesin güneş bulutların arasından hep sana doğru baksın güneş güzellikler getirsin günaydın

güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun

annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum varlığınla mutluyum anneler günün kutlu olsun sevgili annem

bu sabah mavi bulutları avcuna, mutlulkları gönlüne, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum güneş her zaman senin için doğsun, en güzel günler senin olsun mutluluklar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com