Lütfen Yardım Edin |
12-17-2007 | #1 |
m_r_b
|
Lütfen Yardım Edininternetin giriş sayfasını değiştiremiyorum benim ayarlamadığım bir sayfayı açıyor kendiliğinden o sayfayla birlikte başka bir sayfa daha açılıyoryardımlarınızı bekliyorum
12-17-2007 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Lütfen Yardım EdinAna sayfanızı değiştirmek için: Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin ya da, HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel Dizinini takip ederek gidin Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştirin yada,
İnternet Explorer açıklarından bilgisayarınıza sızan spyware’ların temizlenmesine yardımcı programlar:
|
Cevap : Lütfen Yardım Edin |
12-17-2007 | #3 |
bbk
|
Cevap : Lütfen Yardım Edinçok kolay bi yöntemi var:) bilgisayırını sistem geri yüklemeden daha önceki bi tarihe yükle sorun otomatik olarak kalkıcaktır eğer bilmiyorsan yardımcı olabilirim
12-17-2007 | #4 |
m_r_b
|
Cevap : Lütfen Yardım Edinçok teşekkürler kaplan çok saolsayende yapabildim sonunda |
|