Sukut-u Hayal |
11-29-2007 | #1 |
angelesdream
|
Sukut-u Hayalne anlamsız bu yaşadıklarımız, aslında anlamsızlaştıran biziz aşkı kifayetsiz kalırken, dilimde her kelime ne seninleyim diyebildim, ne senden çekip gidebildim zamanla beni anlarsın belki, bende seni ama ben eski ben olamam artık senin için hayat hala sıradan, bu o kadar belli ki aşk, başlı başına bir anlaşılmazlık zaten varlığının kabul etmek zaman alır zamandır tek çaresi aşkın ne başlayabildik doğru dürüst ne de bitirebildik ne vazgeçebildim bilirsin beni ne de anlatabildim ah bu aşk iflah etmez beni onunsa umrumda değil biliyorum zaman sen diyorlar çaresi geç de nasıl geçersen geç bildiğin gibi senden öncesi yaşamamış sanki hiç bu yürekte kimsede olmadı hislerimin bu denli malubiyeti kalbime söz geçiremediğim için sevmedim seni sevdiğim içindi, bu zamansız yenilgim ama sana, beni yüreğinle sev dedim yüreğimi al dedim, yanında al götür demedim ki ah şu gönlüm hiç kimseyi böyle sevmedi hiç kimseye böylesine yenilmedi ne yapsam ne söylesem de değişmedi ama al dedim vur demedim ki yüreğimde seninle kopup gittiğinden beri, hislerimde bir başkaldırış var bana karşı kelimelerimde boğum boğum boğazımda artık kendi kendimle savaşıyorum, tükendim, bittim halim yok tekrar ayağa kalkmaya nasıl anlatayım bilmiyorum ki, bir sessizlik, bin sensizlik artık benim hayatım ben çok sevdim seni, anlatamadım önemi yok artık, sen çoktan gittin kendimi alıştıramadım ki yokluğuna, kimseye de anlatacak yok tek kelimem gururumda bana karşı, artık bu kadarını kaldıramıyorum ama biliyorum, bu aşkın başıda sonuda hep bende saklı ayakta hislerim dilimde düğümler söz geçmiyor ki kendime mecalim yok anlat diyorsun ya bendeki usul kıyameti hani birisi daha çok sever ya bizimkisi o misal meğer o vefasız çoktan gitmiş gel de anlat kendine gel de anlat ellere kırılmış gururum hiç aman vermiyor ne söylese haklı işin aslı bande saklı not: koyu renkli kısımlar nev sukut-ü hayal parçasından alıntıdır |
|