Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugaz ve çarpıntı

Soru:"Gaz Ve Çarpıntı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Gaz Ve Çarpıntı"

merhaba hocam

yaklaşık 3 aydır aç yada tok karına hiç farketmio hemen hemen her 5 dakikalık aralıklarla sürekli geyiriyorum bazen (günde 1 yada 2 günde bir) midemde yanmalar oluyo yemekden sonra, hele ki yemeği fazla kaçırmışsam eğer kalp çarpıntılarım oluyo son zamanlarda mideme çok iyi davranmama ve lanzor gaviscon gibi ilaçlara rağmen bi değişiklik olmadı kalp çarpıntılarım nedeniyle EKG çektirdim bi sorun çıkmadı ama bu çarpıntıları sevmedim ve beni korkutuyo
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler ve iyi bayramlar
UzmDr Esin KORKUT

14 13:28:11

Şikayetlerinizle gastrit tarif etektesiniz Midenize dokunur gıdalardan uzak durum Tedavinizi düzenli kullanın bunlarla geçmiyor ise doktoruna tekrar başvurun, tedavinizi farklı grup ilaçlarla değiştirecek gerekirse endoskopiile nidenizi göözle değerlnedirecektir geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com