Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçeği, erganide, hastalığı, teşhisi

Ergani'de Su Çiceği Hastalığı Teşhisi

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ergani'de Su Çiceği Hastalığı Teşhisi

Yetkililer, sağlık ekiplerince gerekli tedavinin yapılarak hastalığın kontrol altına alındığını açıkladı

Konuya ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim İlçe Müdürü behçet Tekdemir, "Karşıbağlar İlköğretim Okulu ile ilgili bize gelen ihbar ve şikayetlerden yola çıkarak, Sağlık Grup Başkanımız Dr Serdar Oral ile görüşüp bu köyümüze ivedi bir şekilde sağlık ekibi gönderdik Yapılan sağlık kontrollerinde 10 öğrencimizde suçiçeği vakası görülmüştür, ancak bu durum eğitim ve öğretimin tatil edilmesini gerektirecek bir boyutta değildir Hasta öğrencilerimizin gerekli tedavileri yapılmış olup eğitim ve öğretime aksatılmadan devam edilmektedir" dedi

Karşıbağlar Köyü İlköğretim Okulu'na sağlık ekibi gönderen Sağlık Grup Başkanı Dr Serdar Oral da, 10 öğrencide görülen suçiçeği hastalığı vakasının gerekli tedaviyle bertaraf edilerek, diğer öğrencilere sirayet etmesinin önlendiğini açıkladı

(aa)

Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com