Soru:"Çatı Darlığı Ve Bel+Boyun Fıtığı" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Çatı Darlığı Ve Bel+Boyun Fıtığı"Değerli Hülagü bey,nette dolaşırken tesadüfen rastladım size ve bir metin okudum9 yıldır öğretmenim ve idarecilikte 7yılım29 yaşındayımÇok ağır ve hızlı tempolu bir iş yaşamım var12 saat durup dinlenmeksizin(Uzanmaksızın)ya aturarak PC başında ya ki sürekli 2 katlı okulda aşağı yukarı hareket halindeyimHer gün 23 km uzaktaki okuluma gidip gelirken günde 2 saatim yollarda geçiyor2004 sonu 2005 başında Bel ve boyun fıtığı teşhisiyle Mresin Devlet hasrtanesinde Fizik Tedavi gördümŞükür ki ilaçlar yardımıyla tedavi tesirini hemen gösterdiNe var ki yazından beri rahatsızlığım(Özellikle de geçmek bilmeyen baş ağrılarım ve bel ağrım)nüksettiğinden,gitmedik doktor bırakmadım)Sonunda şikayetlerimin sebebini bulduk3 haftalık fizik tedavi aldımSürekli ilaç kullanıyorum(Neurontın 600mg Günde 2 kez)Yoldaki en ufak bir kasiste bel ağrılarım dayanılmaz bir hal alıyorDoktorum ısrarla Çatı darlığı ifadesini kullanmaktaLomber MR ve sokroiliak eklem MR larım istendiGün geçtikçe aynı şiddette ağrılarımla yaşamaya alışıyorum lâkin alışmak istemiyorum))Nasıl bir tedavi seçilmeli,neler yapmalıyım,neler yapmamalıyım)))En kısa zama yanıt alabilirsem inanılmaz ve tarifsiz sevineceğim))İyi çalışmalar)MEO)) YardDoçDr Hulagu KAPTAN 0805 17:41:06 fizik tedavi ve neurontin gibi klasik tedavilere rağmen sıkıntılarınız geçmiyorsaincelenmeniz gerekmektedirlomber mr , servikal mr ve emg (üst ve alt ekstremite) tetkiklerinizi yaptırın; tekikleribizzat ya da kargo ilebana ulaştırınayrıntılar için konuşalımDrHulagu Kaptan wwwbeyincerrahitrgg Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|