Soru:"Meme De Kistik Oluşumlar" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Meme De Kistik Oluşumlar"benim sorum sol kol atımda ve soll kolumda ,göğüsümde hafif ağrı olduğu için ve göğüsümde ele gelen küçük düğme gibisertlikler olduğu için eylül ayında sadece meme ultrasyonu ve mamagrofi alanına uzman olan doktora gidip meme ultrasyonu çektirdimbunun sonucunda her iki göğsümde de özellikle sol göğüsümde kistik oluşumlar ve non spesifik lenf bezleri gözlenmiştir dedi doktorbunların önemli olmadığını sadece 6 ay sonra tekrar kontrol edelim dediama ben göğüsümü kontrol ederken göğüs ucumun hemen üstünde iyice bastırdığım zaman çok küçük bir sertlik geliyorüzerine iice bastırdığım için ağrıyordaha 6 ay olmadı 4 ay oldu ultrasyona girelimerak ettiğim o sertlikte kistik oluşummu acabakistik oluşumlar da o şekilde elle bastırınca hissedilirmidoktora gitmeme daha varda merak ettim size danışmak istedimbiraz takıntılıyımda yardımcı olursanız sevinirim UzmDr Alaattin OZTURK 30 14:45:18 Geçmiş olsun Bu sitede meme hastalıklarıyla ilgili yazımı okumanızı tavsiye ederim Meme kistleri kötü bir şey değildirler; hatta çoğu hastalık olarak da kabul edilmezler Yaşınız 35den fazla ise 6 ayda kontrol ettirmenizde fayda var Herhangi bir büyüme varsa tesbit edilmeleri için 35den küçük iseniz 1 yıl sonra kontrol etmek uygundur Memenizde bir kitle oluşunca onu siz hekimden önce tesbit edebilrsiniz Bu sebebple kendiniz kitlenin büyüyüp büyümediğini takip ediniz Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|