Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karşi, kiyisi, rahatsızayaşamin, sevgili

Sevgili Rahatsız'a:YAŞAMIN KARŞI KIYISI

Eski 09-26-2007   #1
angelesdream
Icon47

Sevgili Rahatsız'a:YAŞAMIN KARŞI KIYISI

Yaşamın karşı kıyısı

Yaşamın karşı kıyısında oturup orayı bir manzara gibi seyretmeye koyuldumMasamda kağıdım,kalemim,sigaram,rakım mezem varVe tabi birde hayalimdeki sen…
Düşünüyorum da sen aslında gereğinden fazla hayatıma müdahil olmaya başladın seni bu masadan kaldırıyorumMasa da ki teçhizat sanırım bu yazı için yeterliEvet sana bakıyorum; ey yaşam ne inanılması güç bir faaliyetler bütünüsünBugün yaptıklarım yarın karşıma çıkacakların garantisi değil ve hiçbir zaman olmadı Zaten olsaydı bu kadar zor olmazdıYada zor kelimesinin anlamı bu manaya açılmazdıFarklı duyguları yaşayacağım bu gece şahidim masamdaki kağıt,kalem,sigara,rakım ve karşımdaki sen olacaksın ey hayat

1 duble

Sen öyle bir şeysin ki boş insanlar senin içinden geçerken geldikleri gibi giderler
Aynen saygı değer ÜYAŞAR OĞUZCA’NIN sokak köpeği isimli şiirindeki gibiAma doğumundan ölümüne gerçekten dolu olan insanlar maddesel anlamda hiç bir şey elde edemeseler de bu hayattan geçtikten sonra dahi isimleri hep birilerinin yorgun ağızlarından buhulanarak havaya karışırZaten çoğunun amacı ve isteği de budurAma boş gelen kardeşim de ne dert vardır ne tasa o istemese de bir şeyler elde eder bu dünyada kullanacak mutlakaVe bu tipler asla gitmek istemezler en büyük korkuları gitmektir zaten tanrı tarafından kutsanmışlardırÇünkü kolay kolay ölümden başka bir dert ile uğraşmazlarNeyse bizim konumuz ney idi?Hayatta başarılı olmak için yapılacak en güzel ve gerçekçi yaklaşım hedeflediğin şeyler için sürekli bir şeyler yapmaktır
2duble
Sürekli seni düşünüp duruyorumFakat çözemediğim o kadar problem var ki düşündükçe neleri nereden kimden nasıl gibi birçok soru beynimi alt üst ediyor ama ben yinede yılmıyorum çünkü biliyorum eninde sonunda ben istiyorum diye sen onları bana vermek zorunda kalacaksınBen bunları almak için seninle gerçekten olması gerektiği gibi savaşacağımYarın uyandığımda bugünden farklı mutlaka bir şey yapacağım ama bunlar küçük şeyler olacak sen bu şeylerin farkında olmayacaksın zaten seninle olan savaşımı bu küçük şeyler kazandıracak bana…

3 duble

Tamam birazda senin huyunda olacağım buna da mecburumYani artık birileri yanlış yapıyor diye onlara çıkışmak yerine onları görmezden geleceğimBu şekilde sende beni görmeyeceksin ve bu kalabalığın içinde birbirini görmeden zararsızca büyüyen iki çocuk gibi bir yanda ben biryanda sen olacaksın ama mutlaka karşılaşacağız çünkü ikimizin kaderi belli bir şekilde bunu gösteriyorArtık yalan söyleyenlerin yüzüne tükürmüyorum aksine onlara doğru söyleyen insanlara davrandığım gibi davranıyorumÇünkü biliyorum beni kandırdığını sandığı sürece beni ikna etmek için daha fazla yalan söylemeyecek…

4 duble
Ben bunlardan bıktım artık neden hep ben başkalarının yerine de düşünmek zorunda kalıyorum neden?Neden o adam hırsızlık yapmaması gerekirken bunu düşünmeden yapıyor ve neden ben onun bunu aslında niçin yaptığını düşünmek için yoruluyorum bunda hiçbir kazancım olmadanHatta bu konuda zararda bile sayılırım başkalarının düşünmemden dolayı başıma çok bela geldiÇünkü aslında herkes kendi varoluşu üzerine hamleler yapmalıŞah şahı oynamalı yeri geldiği zaman ben pionda olurum dememeli ya şah olarak ölmeli yada hep pion olmalı onun şahlığına el konulmalıBu sayede belki herkes düşünmediği kadar boşlukta olurBuda bazı küt kafaları çalıştırmak için bi sebep doğururZaten bununda ötesine geçemeyenleri ben sağlıksız olarak nitelendiriyorum onlar mutlak bir uzmandan yardım almalılar

5 duble

Aslında bu düşünceler bu konuşmalar bu yazışmalar hep ilerde karşılaşacağımVe geçmişte yaşadığım olaylarla alakalı bunları yürekten anlayabiliyorumNe güzelde söylüyor nihavend den kimseye etmem şikayeti…
Edersin diyorum bende içimden hafiften bir tebessüm halindeArdına çalıyorum neyleyim köşkü neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayıncaRakım ılıyor ılıdıkça çarpıyor hava ağırlaşıyor gün ağırmadan önceki bulanık karanlık yani en zifir hal alıyor ortalığı serinleşiyor bir yandan esen ılık rüzgarlarBirden sen geliyorsun aklıma yine düşünüyorum olsaydın şimdi üstüme bir şeyler verirdinBildiğim binlerce şeyi tekrar tekrar söylerdin(üşüyeceksin gibi mesela)En son yapamaz yanıma oturur sırf gülüm diye bir kadeh içer sonra o sarhoş dili dönmez halinde sıcak espriler yapardınYine ikinci kadehi içmemen için uyardığımda bişe olmaz derdin ve sonra seni içeri taşıyan yine ben olurdum

ASLINDA HERŞEY VE HER DÜŞÜNCE SENİNLE BİRLİKTE O HAYAL ETTİĞİM GÜNLERİ YAŞAMAK İÇİN!!!!
Soda+limon+tuz

Evet yine öğlen olmuşTatilinde yarısı gittiHemen bir duş alıp evi toplamalıyım bulaşıklar dağ ortalık yamaç gibi olmuşVe yine dün gece yanımda olmadığının farkında olarak varlığımı sürdürmek zorundayım

İçimden geldisen seversin diye

teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-27-2007   #2
RaHaTSiZ

~~ :S Ne demeliyim yada ne yazmalıyım :S Kafam zaten dumanlı birde üstüne bu yazı Teşekkür ederim ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-27-2007   #3
angelesdream

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ :S Ne demeliyim yada ne yazmalıyım :S Kafam zaten dumanlı birde üstüne bu yazı Teşekkür ederim ~~
hiçbirşey demene lüzum yokokumuş olman bile benim için yeterlisadece bir yazıydı
ben teşekkür ederim
herşey için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com