Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dersiniz, isigi, reiki, sifa

Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu yaziyi ilgi cekici buldugum icin bir Reiki forumundan alintiladim

sevgili özcan
benim ailem dindardır,ilk rekiye uyumlandığımda,hepsine,reikinin ne olduğunu o zamanki bilgilerim ışığında anlattım annemin ilk tepkisi "ne yani sen şimdi budistmi oldun" oldu,sonradan bir çok şey öğrendim,ve bunları sadece anlayan,anlamaya hazır insanlarla paylaşmam gerektiğide ilk öğrendiklerim arasındaydı,bir insanın şifaya ihtiyacı olduğunu anladığım zaman şifa vermeyi teklif ederim,kabul ederse kanal olurum şifa aktarırım,şifayı kabul edenlerin yüzde yüzü elim olup olmadığını sorarlar,( el almak, eli olmak ve el vermek bizim kültürümüzdede var,yani şifa aktarmak bize hzfatımanın mirasıdır)ve ne yaptığımı, çünkü şifayı deneyimlemiştir artık,ona reikiyi anlatırım,babam son anına kadar reiki demeyi reddetti, şifaya ihtiyacı olduğunda kızım beni okuyuver dedi, hastanede onunla aynı odayı paylaşan bir başkası,kızım babana ne yapıyorsan banada yaparmısın dedi,ve daha başkaları,özellikle yaşlı insanlarımız,dinimize aykırı bir şey yapmış olmaktan korkuyorlar,daha genç olanlar ise, görünmeyen bir şeye inanmanın onları aptal durumuna düşüreceğinden,eğer iskenderiye kitaplığı yakılmasaydı,biz kendimizi savunuyor durumunda olmayacaktık

şifa ışığı hz ademden beri var

hzadem yaradana yalvarmış kendi nurunu benim bedenime koy,bana şifa verdiği gibi başkalarınada aksın demiş
yaradan nurunu hz ademin alnının ortasına koymuş
hz adem: yarab nurunu öyle bir yere koy ki ben onu fiziksel gözlerimle göreyim,demiş
bunun üzerine yaradan,
sağ elin başparmağına hz muhammedin nurunu,
sağ elin işaret parmağına hz aliniin nurunu,
sağelin orta parmağına hz fatımanın nurunu
sağ elin yüzük parmağına hz hasanın nurunu,
sağ elin küçük parmağına hz hüseyinin nurunukoymuş
sol elin baş parmagına hz muhammedin nurunu
sol elin işaret parmağına hz alinin nurunu
sol elin orta parmağına hz fatımanın nurunu
sol elin yüzük parmağına hz osmanın nurunu
sol elin küçük parmağına ise hz ömerin nurunu koymuş ve insanları şifacılıkla ödüllendirmişç
bunu bana kendiside şifacı olan anneannem anlatmıştı,gençtim,içimden bizim üfürükçü iyi anlattı dedim ve unuttum yıllar sonra bunu ,çok önem verdiğim bir dergide okuyunca tekrar hatırladım şu anda içimden sizlerle paylaşmak geldi

ALINTIDIR!

Siz ne dersiniz bu konuda?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

hzadem yaradana yalvarmış kendi nurunu benim bedenime koy,bana şifa verdiği gibi başkalarınada aksın demiş
yaradan nurunu hz ademin alnının ortasına koymuş
hz adem: yarab nurunu öyle bir yere koy ki ben onu fiziksel gözlerimle göreyim,demiş
bunun üzerine yaradan,
sağ elin başparmağına hz muhammedin nurunu,
sağ elin işaret parmağına hz aliniin nurunu,
sağelin orta parmağına hz fatımanın nurunu
sağ elin yüzük parmağına hz hasanın nurunu,
sağ elin küçük parmağına hz hüseyinin nurunukoymuş
sol elin baş parmagına hz muhammedin nurunu
sol elin işaret parmağına hz alinin nurunu
sol elin orta parmağına hz fatımanın nurunu
sol elin yüzük parmağına hz osmanın nurunu
sol elin küçük parmağına ise hz ömerin nurunu koymuş ve insanları şifacılıkla ödüllendirmişç

cok ılgınc ılk defa duydum ama etkıleyıcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com