Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz?Bu yaziyi ilgi cekici buldugum icin bir Reiki forumundan alintiladim sevgili özcan benim ailem dindardır,ilk rekiye uyumlandığımda,hepsine,reikinin ne olduğunu o zamanki bilgilerim ışığında anlattım annemin ilk tepkisi "ne yani sen şimdi budistmi oldun" oldu,sonradan bir çok şey öğrendim,ve bunları sadece anlayan,anlamaya hazır insanlarla paylaşmam gerektiğide ilk öğrendiklerim arasındaydı,bir insanın şifaya ihtiyacı olduğunu anladığım zaman şifa vermeyi teklif ederim,kabul ederse kanal olurum şifa aktarırım,şifayı kabul edenlerin yüzde yüzü elim olup olmadığını sorarlar,( el almak, eli olmak ve el vermek bizim kültürümüzdede var,yani şifa aktarmak bize hzfatımanın mirasıdır)ve ne yaptığımı, çünkü şifayı deneyimlemiştir artık,ona reikiyi anlatırım,babam son anına kadar reiki demeyi reddetti, şifaya ihtiyacı olduğunda kızım beni okuyuver dedi, hastanede onunla aynı odayı paylaşan bir başkası,kızım babana ne yapıyorsan banada yaparmısın dedi,ve daha başkaları,özellikle yaşlı insanlarımız,dinimize aykırı bir şey yapmış olmaktan korkuyorlar,daha genç olanlar ise, görünmeyen bir şeye inanmanın onları aptal durumuna düşüreceğinden,eğer iskenderiye kitaplığı yakılmasaydı,biz kendimizi savunuyor durumunda olmayacaktık şifa ışığı hz ademden beri var hzadem yaradana yalvarmış kendi nurunu benim bedenime koy,bana şifa verdiği gibi başkalarınada aksın demiş yaradan nurunu hz ademin alnının ortasına koymuş hz adem: yarab nurunu öyle bir yere koy ki ben onu fiziksel gözlerimle göreyim,demiş bunun üzerine yaradan, sağ elin başparmağına hz muhammedin nurunu, sağ elin işaret parmağına hz aliniin nurunu, sağelin orta parmağına hz fatımanın nurunu sağ elin yüzük parmağına hz hasanın nurunu, sağ elin küçük parmağına hz hüseyinin nurunukoymuş sol elin baş parmagına hz muhammedin nurunu sol elin işaret parmağına hz alinin nurunu sol elin orta parmağına hz fatımanın nurunu sol elin yüzük parmağına hz osmanın nurunu sol elin küçük parmağına ise hz ömerin nurunu koymuş ve insanları şifacılıkla ödüllendirmişç bunu bana kendiside şifacı olan anneannem anlatmıştı,gençtim,içimden bizim üfürükçü iyi anlattı dedim ve unuttum yıllar sonra bunu ,çok önem verdiğim bir dergide okuyunca tekrar hatırladım şu anda içimden sizlerle paylaşmak geldi ALINTIDIR! Siz ne dersiniz bu konuda? |
Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz? |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Reiki Ve Sifa İsigi -Ne Dersiniz?hzadem yaradana yalvarmış kendi nurunu benim bedenime koy,bana şifa verdiği gibi başkalarınada aksın demiş yaradan nurunu hz ademin alnının ortasına koymuş hz adem: yarab nurunu öyle bir yere koy ki ben onu fiziksel gözlerimle göreyim,demiş bunun üzerine yaradan, sağ elin başparmağına hz muhammedin nurunu, sağ elin işaret parmağına hz aliniin nurunu, sağelin orta parmağına hz fatımanın nurunu sağ elin yüzük parmağına hz hasanın nurunu, sağ elin küçük parmağına hz hüseyinin nurunukoymuş sol elin baş parmagına hz muhammedin nurunu sol elin işaret parmağına hz alinin nurunu sol elin orta parmağına hz fatımanın nurunu sol elin yüzük parmağına hz osmanın nurunu sol elin küçük parmağına ise hz ömerin nurunu koymuş ve insanları şifacılıkla ödüllendirmişç cok ılgınc ılk defa duydum ama etkıleyıcı |
|