Hem Zekanızı Test Edin Hemde Hediye Kazanın! |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hem Zekanızı Test Edin Hemde Hediye Kazanın!Merhaba arkadaslar Bu, forumda ilk mesajımFakat Lahuti'yi sık sık dışarıdan takip ediyorum Hatta az sonra verecegim adresteki bir kaç sorunun buradaki bilgilerden yola cıkılarak oluşturuldugunu da söyleyebilirim wwwizsurcom Not: Eger link vermek yasaksa Moderatör arkadaslarımızın düzenlemesini rica ediyorum Dileyene PM İle verebilirim Sıradan yarışmalardan biraz farklı Cevapları bulabilmeniz için Resim - Soru ve İpucu arasındaki baglantıları çözmeniz gerekiyor Site adından da anlaşıldığı üzere , izleri takip etmelisiniz Site yaklasık 1 aydır aktif durumdadır 100 soruda Plazma TV vermeyi düşünüşüyoruz İlk hediyeler (Kingston 128GB Flash Bellek) 38 soruda , bu soruyu ilk bilen 3 kullanıcımıza verilmiştir Forum kurallarını okuma fırsatım olmadığı için resimleri eklemedim Dilerseniz hediyelerin sahiplerine ulaştıgına dair fotograflarda koyabilirim Yeni katılan yarışmacıların yarışma mantığını anlayabilmeleri ve üst sıradakilere yetişebilmeleri için ilk 40 sorunun cevabı site üzerinde verilmiştir Katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar diler , saygılarımı sunarım |
|