Charlotte Lamb - O Adam |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Charlotte Lamb - O AdamCharlotte Lamb - O Adam Sasha gencecik bir kızken,pembe hayaller kurarak evlenmeyi beklediği Philip i balaylarında korkunç bir deniz kazasında kaybetmiştiTek dileği onunla birlikte karanlık sulara gömülmektiAma adını bile bilmediği bir adam kurtarmıştı kendisiniDört yıl sonra Sasha,artık o saf ve hayalperest kız değil ,acı nedir bilen olgun bir kadın ve tiyatro oyuncusuyduBunca yıla rağmen ,yine de kocasına duyduğu sevgiyle kendisini yaşama döndüren o yabancıya karşı duyduğu nefret,yüreğinden bir türlü söküp atamadığı duygulardıOysa yeni çevreinden kimler gelip geçmiyordu kiİşte bunlardan biride Jake Radway di Nefret ettiği o adam Jesica Background Gang Note:Kitabı anlatmak için kitap içinden bir bölüm vermek daha iyi olacak "Jake Günün birinde Tanrı olmadığını anlayacaksın,umarım bu senin için çok büyük bir şok olmaz" Jake arabayı çalıştırırken, alaylı bir ifadeyle, "Ne kadar kibarsın," dedi "Benimle böylesine ilgilenmen beni çok duygulandırdı" Sasha, başını çevirerek, Cehenneme kadar yolun var," dedi Genç adam, "Karar ver," diye mırıldandı "Önce Tanrı'ydım, şimdi de şeytan oldum Kafanı dini meselelere çok mu taktın Sasha?" Tarama Jesica Düzenleme YıldızlıAtlas alıntı |
|