Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, charlotte, lamb

Charlotte Lamb - O Adam

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Charlotte Lamb - O Adam

Charlotte Lamb - O Adam

Sasha gencecik bir kızken,pembe hayaller kurarak evlenmeyi beklediği Philip i balaylarında korkunç bir deniz kazasında kaybetmiştiTek dileği onunla birlikte karanlık sulara gömülmektiAma adını bile bilmediği bir adam kurtarmıştı kendisiniDört yıl sonra Sasha,artık o saf ve hayalperest kız değil ,acı nedir bilen olgun bir kadın ve tiyatro oyuncusuyduBunca yıla rağmen ,yine de kocasına duyduğu sevgiyle kendisini yaşama döndüren o yabancıya karşı duyduğu nefret,yüreğinden bir türlü söküp atamadığı duygulardıOysa yeni çevreinden kimler gelip geçmiyordu kiİşte bunlardan biride Jake Radway di Nefret ettiği o adam

Jesica Background Gang Note:Kitabı anlatmak için kitap içinden bir bölüm vermek daha iyi olacak
"Jake Günün birinde Tanrı olmadığını anlayacaksın,umarım bu senin için çok büyük bir şok
olmaz"
Jake arabayı çalıştırırken, alaylı bir ifadeyle, "Ne kadar kibarsın," dedi "Benimle böylesine ilgilenmen
beni çok duygulandırdı"
Sasha, başını çevirerek, Cehenneme kadar yolun var," dedi
Genç adam, "Karar ver," diye mırıldandı "Önce Tanrı'ydım, şimdi de şeytan oldum Kafanı dini
meselelere çok mu taktın Sasha?"

Tarama Jesica
Düzenleme YıldızlıAtlas

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com