Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
caizdir, katli, satırlarımın

Katli Caizdir Satırlarımın

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Katli Caizdir Satırlarımın

Katli Caizdir Satırlarımın - İlknur Dinçel

Satırlarım intiharım satırlarım; aşkının uçurumlarına kadar gelip, kendimi sana bırakışlarım

Düşün ki; milyon satır tükettim, yüreğimi ayaklarına kapaklayan gurur yitikliğimin gölgesinde! Düşün ki; milyon kelime kurban ettim, beş harfli sahtekar adının puslu karanlığında! Düşün ki; milyon defa ambargo koydum bahar kokan satırlara ve milyon defa attım kendimi beş harfli adın kadar zehirli satırlara

Katli caizdir varlığımın, bıraktığın yalnızlığın, hüzünbaz anıların ve sana dair herşeyin

Satırlarıma davetsizce düşen gözyaşlarıma tezat, satırları soluklaştıran, harfleri oradan oraya kaçışmaya zorlayan sinsi bir gülümseme yerleşti dudaklarının kıvrımlarına, görebiliyorum! Eğik başıma inat, zafer kazanmış bir komutan edasıyla başın dik duruşunu hayal edebiliyorum

Aşka inanmayan örümcek bağlamış kalbine acıyı anlatmak, bir ateiste Tanrı`yı anlatmaktan bile daha zor

Sıradan bir acı değil, hayır! Senin gidişleri sıradan görmen kadar sıradan bir acı değil

"Bu kez eğilmeyecek satırlarım üç kuruşluk aşkının karşısında Bu kez, ucuzca gidişine pahalı duracak adam gibi kalışlarım" diye başlayan gururlu satırlar yazabilmek isterdim sana! Yerle bir olmuş gurur kırıntılarımı tekrar inşa edebilmek adına yaptığım hiçbir şeyin sonuç vermediğine şahit olurken, sek düş kırıklığı içiyorum doyasıya ve sinsi gülüşlerini görebiliyorum ama acele etme zafer çanlarını çalmak için! Uğurlara bin kere ölüp, sebepsiz uğurlanmak kadar acıtmıyor küçümseyişlerin

Çok sevdiğim bir arkadaşımın da dediği gibi: "Döktüğüm her gözyaşının binbir ahı var sana, utanmaz karakterine, yalnızca kendine gülen gamzene! Aşkı sevemeyişlerine hediyem olsun!" diyebilmek isterdim sana

ama benim satırlarım sana değil bana ölüm, bana intihar

Katli caizdir satırlarımın

İlknur Dinçel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com