Bir Demet Fiyasko |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Demet FiyaskoBir Demet Fiyasko - Fatih Canavaroğlu - Toplumsal Hikayeler Makyajı özenle yapılmış, siyaha kayan koyu kahverengi gözleri, güzel giyimli, ben diyeyim 23 siz deyin 25 yaşlarında işini severek yapan bir spiker, stat çıkışında bir futbolcuyla röportaj yapmaktadır -Olayın nedenini açıklar mısınız? -Aslında röportaj yapmıyorum ama hayatım da ilk defa prensiplerimden birini kıracağım Olay aynen şöyle gerçekleşti Rakip oyuncu benim sahamın sağ kulvarının sağ köşe gönderine bakan diliminden atak yapıyordu Ben savunma oyuncusuyum bilindiği üzere, rakibe bastım Rakip bilek hareketiyle beni geçmeye çalışırken top arada sıkıştı Bende topa basıp düşerken, rakipte bana takılıp düştü Bu esnada sağ elim yüzüne sadece dokundu Burayı vurguluyorum sadece dokundu İstem dışı Kendini yerlere attı, yüzünü tutuyor, ama görseniz bir kıvranışlar bir kıvranışlar Hayatının tokadını yemiş sanki Yani İsraillinin bile canı acır o derece Hakem düdüğü çaldı, koşarak yanıma geldi sarıyı çaktı Bizim ki hala kıvranıyor Bu hayatta ödül almak için hep şov mu yapmak gerekiyor? Ekmeğin, emeğin, terin, çabanın anlamı ne? Tamam, sarıyı yedik haksız yere, olan olmuş diyeceğim ama bizimki hala yüzünü tutuyorBir o tarafa bir bu tarafa şok geçermişçesine kıvranıyorYa alt tarafı dokundum Ulan dedim o kadar oynadın, o kadar kıvrandın boşa gitmesin bari: –hayatta hiç yapmayacağım bir şeyi yaptım- Tuttum yüzünü tuttuğu yere okkalı bir sağ kroşe Ha şimdi oyna Hakem direk kırmızıyı bastı Oyundan atıldım, en azda 10 maç ceza yerim kesin Çıkarken de göz ucuyla baktım, ilginçtir hakiki yumruğu yiyince hiç yüzünü tutmadı Tüm kamuoyundan özür diliyorum İyi geceler herkese Spiker “kestik” diye hafif bağırdı Mikrofonu kameraman arkadaşına verdi, tokasını çıkardı ve saçlarını saldı Giden futbolcunun arkasından seslendi: -Büyüksün Adnan abi |
|