İçimdeki Sen |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimdeki Sengözlerinin uğrunda bir ömür harcandı gittibir gün,bir hayal gerçek olur ümidi ile günler yaşandı bitti ve gözlerin bu hayatın sahibini hiç göremedi ben yalnızlığımı çok sonra anladımseni hep içimde hissederdim yine öylesin ama artık yanında ben yokumbelkide hiç olmadım zamanı düşündükçe ağlamakistiyorum: kaybettiklerimizi,mutluluğu, umudu nasıl sebebsizce ve acımasızca hapsettiğimizi ve sevgiyi nasıl umursamadığımızı,nasıl görmediğimizi düşünüyorumsevgi bize aşıktıda, biz ,onu bilemediko bizi sevdide, biz onu sevemedik o ayağımıza çelme taktı, biz görmezden geldikve belkide hep bilmeden sevdik sevgiyi tarif etmeye çalışıyorumyaşadıklarımızı,hissettikle rimizi anımsıyorum mutluluğu hayal ediyorumseni özlüyorum ve dudaklarımdan iki kelime çıkıyorseni seviyorummerak ediyorum şimdi nerdesin? kiminlesin? düşünüyorumtitriyor,üşüyor,acı çekiyorumhepsinden önemlisi, bekliyorum bir gece,bir rüyada aşık oldum sana,binlerce gece yüreğim hayalini aradı ve seni bir şarkı gibi hergece mırıldandı sana hissettiğim duyguların tarifi pek kolay değiliçimdeki derin hisleri taşıyabilecek kelimeler henüz söylenmedibelki senin için titreyen bedenim pek bir anlam ifade etmiyor belki gözlerimdeki yaşların manasını bilmiyorsunbelki dalıp dalıp gittiğimiz o bakışlardaki mutluluğu hissedemiyorsun:mutluluk,gözlerinin içinden gülümsüyordu gözlerime sanki bir damla kavuşmuştu denizlereoysa biz hasretleri özledik yılların sürgüsünü çektik gözlerimize;ayrılığın kilidini vurduk yüreğimize ve ellerim hasret kaldı ellerine sen yıllarca bir iç çekişimde yaşadınher nefes alışımda hep ordaydın sen içimde gizli gizli ağladınsen içimde bir mevsim açtın sen bir mevsimlik dünyamın tek baharıydınsen mutluluk rüzgarıydın sen bana mutluluktan da uzaktınve sen kaderimin mezarıydın sen ömrümce gözyaşlarımda yaşadın ağlıyorum ah şimdi yanımda olsaydın ah sana bir sarılsaydımbir ömür boyu dudaklarında yaşasaydım hiç olmazsa birkez beni sevdiğini duysaydımbelki o zaman seni hiç aramazdım sen yıllarca bir iç çekişimde yaşadınher nefes alışımda hep ordaydın sen bir mevsimlik dünyamın tek baharıydın sebebini bilmiyorum,ne kadar sürecek bilmiyorum ama seni seviyorum belki de sonsuza kadar |
|