Afganli Genç |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Afganli GençAfganli Genç Ben 17 yaşında bir Afganlıyım şuan elimde bir makinalı tüfek Yüreğimde şehadet özlemi var Abim kavuştu 23'ünde şehadete Küçük kardeşim henüz 5 yaşında Ağlıyor hep anasının kucağında Ben 17 yaşında bir Afganlıyım Sanmayın ki korkuyorum ve de ağlıyorum Başkaldırıyorum ve yürüyorum Ben bilmiyorum atariyi Düğmelerine nasıl basıldığını Bilmiyorum bilgisayarı Bilmiyorum disko, cafe, barlarıda Kız tavlamayı içmeyi Ama çok iyi biliyorum Dinime namusuma halel getirenlere karşı Tüfeğimin tetiğine basmayı Dağlarda, ovalarda, kuytu yerlerde Aç kalmayı bilirim şahadet şerbeti içmeyi Ben 17 yaşında Afganlı bir gencim Yaşıma bakmayın benim Korkar kafirler çünkü Müslüman'ım Ben 17 yaşındayım titretirim dağları Çünkü Müslüman'ım Dedim ya bilmem atari, cafe, bar, bilgisayar 5 yaşındaki kardeşimde bilmez oyun Bilse de oynayamaz zaten Kopmuştur ayağı Ben 17 yaşındayım Afganlı bir Müslüman'ım Yıkamaz beni hiçbir güç Ama zaman zaman haykırasım gelir Neredesin erkeğim diyenler neredesiniz? Müslümanlar nereye kadar uyuyacaksiniz Ben 17 yaşında Afganlı Müslüman'ım Ağlatan tekşey budur bizi Zalim mermisi yakmaz canımı Müslüman'ım diyenlerin suskunluğu Böler uykumu Dua ederim sizlere Uyanın kalkın dirilin Yoksa gazaplanır Yoksa çeker rahmetini üzerinizden Sonra, sonra uşağı olursunuz itin köpeğin ABD'nin ısrailin Ben 17 yaşındayım 17 parçaya bölünse de bedenim Sürecektir mücadelem şahadete kadar |
|