Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açık, hayat, olsun, yolun

Hayat Yolun Açık Olsun

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayat Yolun Açık Olsun

Sen şimdi, hiçbir şeyin farkında değilsin

O kadar masum ve temizsin ki, o kapkara gözlerinle ve sorduğun sorularla tanımaya çalışıyorsun hayatı

Hayat senin için, oyundan, birkaç arkadaştan, çeşit çeşit oyuncaktan ibaret henüz

Okul denince de aklına, renk renk boya kalemleri, el işi kağıtları ve bunlarla yapılan faaliyetler geliyor Bir de küçük bedenine rağmen, sabah erken kalkma zorunluluğu

Daha şimdiden kendince farklı meslekler seçiyorsun Bazen, doktor, bazen öğretmen, bazen subay olmak istiyorum diyorsun

Geçen gün “ Büyüyünce sadece baba olsam yetmez mi anne? “ dedin Büyüyünce çok mükemmel bir baba olacaksın henüz bilmiyorsun

Bilmediğin bir bir şey daha var oğlum

Bu ülkede, sana sunulan bu koşullarda, istediğin ya da sevdiğin işi yapma şansın o kadar az ki

Zaman içinde, her çocuğun başına gelen senin de başına gelecek

Okul hayatının çarkları içinde dönerken, yaprak testler, özel dersler ve dersanelerle tanışacaksın

SBS, OKS, ÖSS harflerinin açılımları yaşam biçimin olacak, 18 yaş gibi çok erken bir yaşta meslek seçimi yapmak zorunda kalacaksın ve bu koşuşturma içinde elbette senin de bir mesleğin olacak

Korkum ne biliyor musun?

Gelecekte karşıma çıkıp da “ Anne –falan- mesleğim oldu ama ben mutsuzum ” demen

Seni hayata hazırlarken, üzerine fazla sorumluluk yüklemek ve istemeden mutlu olmana engel olmak beni şimdiden çok ürkütüyor, çünkü her şeyin gelip geçici olduğu şu dünyada mutluluk kadar önemli ve kalıcı hiçbir duygu yok oğlum

Henüz yolun başındasın, hiçbir şeyin farkında değilsin

İki gün önce, sekiz yıl eğitim göreceğin okulun ana sınıfına başladın

Sen, yeni öğretmenin ve arkadaşlarına alışmaya çalışırken onlarla yeni sınıfına doğru yürürken, ben de arkandan bunları düşündüm oğlum

Güle güle

Hayat yolun açık olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com