Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faili, meçhulü

Faili Ben Meçhulü Sen

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Faili Ben Meçhulü Sen

Gidişimin Ardından Sessizlik Çalacak KapılarınıTek Başına Kalacaksın Hayatın Dikenli YollarındaBatacak, Canın AcıyacakSoracaklar Sana Beni,Nerede Diye ? Bişeyler Söylemek İsteyeceksinBoğazına Takılan Hıçkırıktan SöyleyemeyeceksinSUSACAKSIN !

Gidişimin Ardından Arayacaksın BeniAma Bulamayacaksın Benzin Atacak,GözLerinin Feri Kaçacak, Yere DüşeceksinGidişimin Ardından Ağlayacaksın İçin İçin, Yoksun Diye

Gidişimin Ardından Mahvolacak Tüm HayatınZamanların İkişer İkişer Atlayacaklar, Tarihten Kopartacaksın BensizliğiSoracaklar Neyin Var ? DiyeSuçlu Yanın Dalganacak Tüm BenliğindePişmanlığın Saracak O Gece RenkLi Gözlerini Rengini Kaybedecek Göz BebeklerinANLATAMAYACAKSIN

Gidişimin Ardından Yılgın Rüzgarlar Esecek, Yağmurlar YağacakAnlamsız kalacaksın Tüm Bu HüzünlereHiç Dinmeyecek Göz Yaşların, Giden Bana Ağlayacaklar, ADİCENE

Gidişimin Ardından Anılar Canlanacak Bellegin De, Kovacaksın GitmeyeceklerOturup Düşüneceksin YanlışınıSavaşacaksın İçindeki Benle

Kendini Başka Şeylerle Oyalamaya Çalışacaksın Fakat Aklından çıkamayacağımÖlüme Yaklaşacak Ruhun, Ölümü Hak Edemeyeceksin! Bensizliğine AĞLAYACAKSIN

Gidişimin Ardından Zamanlar Hızlı Gecicek, Sen Unutmaya Yüz Tutmuş Anılarımızı Susturacaksın"O" Sana Dokundukça Sen Kaçacaksın, "Hadi Bana Şarkı Söyle Güzel Sesinle" Diyecek, Sen Söylemeyeceksin ! Yapamayacaksın "O"nsuzSesim Sessizliğin OlacakKONUŞAMAYACAKSIN

Gidişimin Ardından Sele Kapılacaksın ŞehrindeKurtaran Olmayacak Yalancı BedeniniKimsesiz KalacaksınSokaklar Küs, Kaldırımlar Isssız,Sen Yalnız Ve BensizSaranın OlmayacakÜŞÜYECEKSİN

Gidişimin Ardından Seneler Geçecek, Ve Sen UNUTTUM Sonunda DiyeceksinVe Bir Gün Telefonun çalacakBir Ses ! Beni Hatırlatacak Ve Sen İşte O Gün ÖLECEKSİN

Sebep; UNUTAMAMAK Zanlı; HAYALIM Faili BEN Meçhulü SEN

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com