Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sefer, sensizliğine, yazıcam

Bu Sefer Sensizliğine Yazıcam

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Sefer Sensizliğine Yazıcam

Bu Sefer Sensizliğine Yazıcam Yazısı - Bu Sefer Sensizliğine Yazıcam Sena Çarhoğlu - Sena Çarhoğlu Yazıları

Kimdir yazarlar?Niçin yazarlar?Bizleri ağlatmak mıdır niyetleri?Harbuki onlar yazmaz bu şiirleriHayatları yazar tüm o sözleriZaten hayat değilmidir insanı ağlatan,yazdıran,utandıran,boynunu kıranBelki saçma gelecek ama yazarlarda yazmazlar her zamanÇoğu zaman kederler,acılar yada kısacası gerçekler yüzümüze vurduğu zaman yazarızYazarlar için yazmak en büyük arkadaştır

Kalemler bize güven kaynağıdırHaydi anlat hadi al beni eline yaz der gibi bakarlarSayfalar ise sırdaştır"Anlat bana sırlarını"Sizi ele vermez kağıtlarDerler ki;

"Yazamıyorum"İşte bunu dediğiniz gün hayat neşeniz bitmiştirHer insan yazabilirBelkide uğraşnazEğer yazamıyorsanız yaşama sevinciniz bitmiştirAcılarınızı çekemiyorsunuz,sevinçlerinizi yaşayamıyorsunuz demektirEğer hala yazamıyorum diyorsanız bir gözden geçirin hayatınızıEminim şahaser bişiler çıkıcak ortaya

Dediğim gibi yazarların aslında hayatı konuşurBir gün şiir okurken şiirin derinliklerine ininAslında şairin hayatından ir kısseden hissedirMesela derki Hilmi Yavuz

"Gelde bir sürgünü yeniden baştan alalım"

"Boz türküler nakşeyleyen görüntü"

"Seni kısık bir güle döndüren bir örtü"

"Kalkıyor,bırakıp ilkyazı yarım"

Sizce ne demiş?Bir düşününZorlayın kendiniziBiraz yardımcı olayımBence Hilmi Yavuz'un hayatında tekrar yaşamak istediği sahneler varPişmanlık duyduğu başa almak istediğiUnutamadığı bir kaç sahne varHatıraları varHala yanında duranBir örtü falanSevdiğinden kalanPişman terkettiği için pişman

İşte budur yazmak bir anınızı açığa vurmadan şifreli anlatmak

Sena Çarhoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com