Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2007, bugün, haziran

Bugün 30 Haziran 2007

Eski 06-30-2007   #1
Ergenekon

Bugün 30 Haziran 2007

Bahçeli'ye Cumhurbaşkanlığı teklifi

AKP'li Salih Kapusuz, Bahçeli'ye Cumhurbaşkanlığı teklif ettiklerini söyledi
Kanal A'da Ömer Şahin'in hazırlayıp sunduğu 'Görüş Farkı' adlı programa katılan Adalet eski bakanı Cemil Çiçek ve AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz'dan da çarpıcı açıklamalar geldi Çiçek ve Kapusuz, AK Parti'ye karşı olan çevrelerin 'CHP-MHP koalisyonu' tezgahladıklarını savunarak, "MHP'ye verilen oylar CHP'ye gider" diye konuştu AK Parti'li Kapusuz, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ilişkin bir iddiada da bulundu Kapusuz, "1999 seçiminden sonra Bahçeli'ye Başbakanlık teklif ettik, kabul etmedi DSP'yi, solu tercih etti Sonra Ecevit'in tahsili yetmiyordu 'Cumhurbaşkanı ol, destek verelim' dedik Yine kabul etmedi" diye konuştu

58 kaza 83 ölü!
Okulların kapanmasının ardından başlayan yaz tatili, trafik kazalarında da kendini hissettirdi Geçtiğimiz hafta meydana gelen 58 trafik kazasında, 83 kişi öldü, 170 kişi yaralandı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan haftalık yazılı açıklamada, trafik kazalarının ardından, kaçakçılık olaylarına yer verildi Geçen hafta polis tarafından yapılan toplam 276 çalışmada mali suçlara karışan 773 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi Operasyonlarda sırasında 7 pasaport, 17 nüfus cüzdan ve bol miktarda ABD Doları, Euro ve YTL, 210 bin 620 adet kaçak sigara, 694 şişe kaçak içki, 161 bin 425 litre akaryakıt, 19 araç, 197 adet tarihi eser, ele geçirildiği ifade edildi Yurt genelinde uyuşturucuya yönelik gerçekleştirilen 80 operasyonda, 149 kişinin yakalandığı açıklanırken, 201 kilo uyuşturucu yakalandı

Faciaya çeyrek kaldı

6390 gros tonluk gemi, Ortaköy sahilinde oturan vatandaşların korku dolu bakışları arasında sahile doğru sürüklendi
İSTANBUL Boğazı yine bir facianın eşiğinden döndü Bir Rus limanından aldığı dökme demiri İtalya’nın Ravenna limanına götüren CSC adlı Türkiye bandıralı kuru yük gemisinin Boğaz’ı geçerken dümeni kilitlendi 1145 metre boyunda, 164 metre enindeki 6390 gros tonluk gemi, Ortaköy sahilinde oturan vatandaşların korku dolu bakışları arasında sahile doğru sürüklenmeye başladı Geminin sahile çok fazla yaklaştığını gören vatandaşlar, panik içinde iç kesimlere doğru kaçmaya başladı Gemi Ortaköy Camii’ne birkaç metre kala karaya oturunca olası bir faci önlenmiş, tarihi cami de yıkım tehlikesinden kurtulmuş oldu Saat 1520’de meydana gelen olay üzerine Kıyı Emniyeti’ne bağlı ekipler hemen Ortaköy’e gitti Kendi imkanları ile kurtulan gemi, Ahırkapı açıklarına çekildi Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Vaatler bol keseden

Hangi siyasi partiye yakın olursa olsun seçmenlerin tümümün istekleri aynı konuda örtüşüyor Daha iyi yaşam koşulları, daha fazla iş olanağı, adil gelir dağılımı, düşük enflasyon ve vergi yükünün azalması tüm vatandaşların siyasilerden ortak beklentisi
AKP, CHP, MHP ve DP seçimin kaderini etkileyecek gençler için iş olanaklarını artırma ya da vergileri kademeli olarak indirme gibi seçmenin cüzdanına dönük vaatlerle oy istiyor
AKP, seçim bildirgesinde, yaklaşık 5 yıllık iktidarı boyunca gerçekleştirdiği icraatın "başarılı" olduğuna vurgu yaparak benzer uygulamaların yeni dönemde de devam edeceğini anlatıyor
Seçimden sonra iktidara en yakın parti olarak görülmesi nedeniyle vaatlerinde "temkinli" olmayı tercih eden AKP, daha çok ekonomi politikalarının temel çerçevesini çizmekle yetiniyor İstihdam üzerindeki vergi yüklerini azaltmak, gençleri İşsizlik Sigortası Fonu'ndan kesilecek kaynak ile iş hayatına hazırlamak AKP'nin önemli vaatleri arasında yer alıyor
CHP, MHP ve DP ise, seçim bildirgelerinde doğrudan vatandaşın cebine yönelik, alt gelir grubunu hedefleyen iddialı vaatlere yer veriyor
Diğer partilerden farklı olarak DP'nin seçim vaatlerinin finansmanına ve gerçekleşme zamanına yer vermesi dikkat çekiyor
Mazot ortak payda
CHP, MHP ve DP'nin ortak vaadi mazotun üzerindeki vergi yükünü indirerek fiyatı aşağı çekmek CHP, bunun yanı sıra hiçbir ferdi çalışmayan yoksul ailelere her ay "vatandaşlık hakkı" adı altında 300 YTL ödeme yapmaya söz veriyor MHP de muhtaç durumdaki işsiz aile reislerine aylık 200 YTL işsizlik yardımı ödemeyi, emeklilere kış öncesi bir aylık maaş tutarında ikramiye vermeyi vaat ediyor
İşte dört partinin seçmene vaatleri:

Öğrencisini öpen müdüre 3 yıl 9 ay

Konya Ilgın'daki İnönü İlköğretim Okulu'nda kız öğrencisi ŞA'yı (14) dudaklarından öptüğü iddiasıyla yargılanan Müdür Yardımcısı Erdoğan Demir, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı Ilgın Asliye Ceza Mahkemesi'nde önceki gün başlayan davanın ilk duruşmasının ardından mahkeme heyeti okulda keşfe gitti, akşam ikinci duruşmayı yaparak Demir'i mahkûm etti
Duruşmaya tutuksuz sanık Demir, taciz ettiği Ame, savcı İbrahim Of'un talebi üzerine aynı gün 1445'te okulda keşif yapılmasına karar verdi Mahkeme heyeti tarafları okulda da dinledi Demir, aynı gün, TCK'nın 103 maddesindeki "Çocukların cinsel istismarı" suçundan 45 yıl hapis cezasına çarptırıldı Demir'in iyi halini gözönünde bulunduran mahkeme, cezayı 3 yıl 9 aya indirdi

Güneşli’de "Çığlık" filminin ünlü maskesiyle bir kuyumcuya giren 4 kişi, 150 bin YTL değerinde 6 kilo altınla kaçtı Soyguncular, kuyumcunun arkalarından açtığı ateşe rağmen kaçarak izlerini kaybettirmeyi başardılar

YÜZLERİNİ "Çığlık" filminin ünlü maskesi ile gizleyen silahlı dört kişi, dün Güneşli’deki Cihan Kuyumculuk’a girdiler Silahlarını çekerek 37 yaşındaki 3 çocuk babası Kuyumcu Naim Bozkurt’u yere yatıran soyguncular, tezgáhta bulunan ve değeri yaklaşık 150 bin YTL’yi bulan 6 kilo altını alarak dışarıda kendilerini bekleyen araca bindiler Kimlikleri henüz belirlenemeyen soyguncular kaçarken çekmecede bulunan ruhsatlı silahını kaparak dışarı çıkan kuyumcu Naim Bozkurt, hızla uzaklaşan aracın ardından 3 el ateş etti Ancak kuyumcu Bozkurt’un silahından çıkan mermiler çevredeki otomobillere isabet etti Bozkurt’un ihbarı üzerine, polis, kayıplara karışan soyguncuları yerden ve havadan da helikopterlerle aramaya başladı Soyguncuların kuyumcudan kaçtığı araç Sefaköy’de terk edilmiş halde bulundu Soyguncuların buradan da Şahin marka başka bir araçla kaçtıkları belirlendi "Çığlık" maskeli soyguncuları yakalamak için operasyonları sürüyor

Esnafa sopa dağıtınca emniyet müdürü görevden alındı
Sakarya’nın sahil ilçesi Karasu’da, esnaf Ufuk Ertürk’ün "Asayiş yetersiz" diyerek diğer esnafa kendilerini hırsız ve kapkaççılardan korumaları için yerel gazetecileri de çağırarak sopa dağıtması ortalığı karıştırdı

İlçe Cumhuriyet Savcılığı’na yapılan ihbar üzerine adli soruşturma başlatıldı İdari soruşturma açan Valilik de İlçe Emniyet Müdürü Şinasi Dur’u görevinden alarak, Adapazarı’nda Emniyet Müdürlüğü’nde görevlendirdi Cumhuriyet Savcılığı’na çağrılan Ertürk kötü bir amacının olmadığını belirterek, "Asayiş sorununa dikkat çekmek için sopa dağıttım Farklı anlaşıldım" diye ifade verdi Ertürk hakkında ’Emniyet Teşkilatı’nı küçük düşürücü harekette bulunmak’ suçlamasıyla soruşturma açıldı

Cisse coşkusu

Beşiktaş'ın yeni transferi Cisse dün gece İstanbul'a geldi 500 taraftarın karşıladığı sempatik Fransız ilgiye şaşırdı

Beşiktaş'ın yeni futbolcusu Edouard Cisse dün gece eşiyle birlikte İstanbul'a geldi Paris'ten 15 saat rötarla gelen Fransız futbolcuyu, Atatürk Havalimanı'nda Beşiktaş yöneticisi Mario Berk ile birlikte taraftarlar karşıladı Beşiktaş derneklerinin İnönü Stadı'nın önünden kaldırdığı otobüslerle havalimanına gelen 500 kadar siyah-beyazlı taraftar, tezahüratlar yaparak Cisse'yi beklemeye başladılar Taraftarların ve gazetecilerin yoğun ilgisi nedeniyle aprondan güçlükle çıkabilen Cisse polisin oluşturduğu çember içinde adım adım havalimanının dışına çıktı Beşiktaşlı taraftarlar karşılama sırasında sık sık Fenerbahçe aleyhine tezahürat da yaptılar Siyah-beyazlıların meşaleler yakarak karşıladığı Fransız ilgi nedeniyle şaşkına dönerken, "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum Bu ilgiyi boşa çıkarmayacağım Beşiktaş'la büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu

'Dişi' görünmekten fena halde sıkıldım!

Son günlerin en popüler ismi Aysun Kayacı: İnsanların bana bakmasını seviyorum ama artık hayattan keyif almak ve kariyer yapmak istiyorum

Rol aldığı Pepsi Max reklamıyla popülerliği artan çiçeği burnunda oyuncu Aysun Kayacı, "Dişi görünme halinden fena halde sıkıldım Mankenliği bıraktıktan sonra aydınlanma çağı yaşadım Artık oyunculukta kariyer yapmak istiyorum" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2007   #2
puslu

bilgilendirme için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com