Yurttan Haberler 04/06/2007 |
06-03-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Yurttan Haberler 04/06/2007Çapkının ölüm kaçışı Eski sevgilisinin 4'üncü kattaki evinden bağladığı havlularla inmek isterken düşerek hayatını kaybetti MALTEPE Kayalarkent Sitesi'nde meydana gelen olayda, Mustafa Kerimkar (34), ilişkisini bitirdiği eski sevgilisi GA'nın evine gitti İddiaya göre burada yaşanan tartışmadan sonra kendini odaya kilitleyen Kerimkar, bulduğu havluları birbirine bağlayıp dördüncü katın penceresinden inmek istedi DENGESİNİ KAYBEDİNCE ANCAK Kerimkar, havlulardan yaptığı halattan inerken ikinci kat seviyesinde dengesini kaybederek sitenin bahçesine çakıldı Yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç adam kurtarılamadı İfadesi alınan GA (47) tartıştıklarını kabul ederek, 'Mustafa kendini odaya kilitledi Daha sonra komşular pencerenden biri düştü diyerek haber verdi Benim bir bilgim yok' dedi GA serbest bırakıldı ************************************* Bir TIR dolusu extacy ele geçti İstanbul Narkotik ekipleri zehir tacirlerine aman vermiyor Son olarak Hollanda'dan yurda bir TIR dolusu extacy hap sokulacağını belirleyen polis, plakası tespit edilen aracı adım adım izledi Anadolu yakasında bir garaja giren TIR'ın şoförüne alıcı Cemal Karakuş, telefonda 'Bundan sonrasını devlet halledecek' dedi 318 BİN ADET Bunun üzerine operasyon biraz daha uzatıldı Sonunda da hapları almaya polis memuru Mehmet Rauf A'nın geldiği belirlendi O dakikadan sonra düğmeye basan ekipler, kurye polis ile birlikte toplam 6 kişiyi gözaltına aldı Operasyonda 318 bin adet extacy hap ele geçti *************************** Kıyma makinesiyle hastaneye geldi! Gaziantep'te bir kebapçı dükkanında çıraklık yapan 12 yaşındaki Vakkas H, bir anlık ihmalinin faturasını ağır ödedi Küçük çocuk, kıyma makinesine eline kaptırıp, acılar içinde kıvranmaya başladı AMELİYATA ALINDI Kanlar içinde kalan Vakkas, diğer çalışanlar tarafından kıyma makinesiyle birlikte Gazientep Üniversitesi Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı Küçük çocuk, küçük bir operasyonla makineden kurtarıldı ******************************************* Açık kasada umuda yolculuk Van'ın Gürpınar İlçesi'nde düzenlenen operasyonda, bir kamyonette yurda kaçak yollarla giriş yapan 56 yabancı uyruklu yakalandı Jandarmanın 'Dur' ikazına uymayan ve ismi belirlenemeyen sürücü, kullandığı kamyoneti hareket halindeyken terk ederek kaçtı Günlerdir yemek yemedikleri öğrenilen 34 Afganistan, 10 Pakistan, 10 Irak ve 2 Bangladeş uyrukluya yemek verildikten sonra sağlık kontrolünden geçirildi Kaçakların yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edileceği bildirildi ********************************************** Ünlü oyuncuya Reina yasağı! Dizide canlandırdığı kötü adam tiplemesiyle iyi bir çıkış yakalayan Tolga Karel'in içki tutkusu ve gittiği mekanlardaki agresif hareketleri başına dert açtı Bu durumdan dolayı rahatsız olan bazı mekanlara giremeyen Karel, Reina'ya da alınmadı Tolga Karel, Reina'nın kapı görevlilerine uzun süre dil dökse de içeri girmekte başarılı olamadı Genç oyuncu: 'İnsanlar beni çapkın, ona buna asılan biri olarak tanıyor Aslında duygusal bir yapım var, yakında evleneceğim' dedi ************************************************** ******************************** Haliç'te nefes kesen şov! Gökyüzünün formulası olarak bilinen Red Bull Air Race'in İstanbul ayağı dün Haliç'te gerçekleştirildi Dünyanın en yetenekli 14 pilotunun, hem cesaret hem de yetenek gerektiren şovunu izlemek için İstanbullular, Altın Boynuz'un her iki yakasını da tıklım tıklım doldurdu Saatte 400 kilometre hıza ulaşan pilotların nefes kesen gösterisi ilgiyle izlendi BİRİNCİ ABD'Lİ Yarışın sonunda birinciliği ABD Cobra ekibinden Mike Mangold elde etti İngiliz Matador ekibinden Paul Bonhomme ikinci, İspanyol Mrt takımından Alejandro Maclean ise üçüncü oldu Yarışlar Kasım ayında Avustralya'da tamamlanacak ************************************************** ************************** İSTANBUL- Geçtiğimiz perşembe günü göreve başlayan ve Tebdil-i kıyafet görev yapan “Güven Timleri” cuma günü bir kapkaççıyı yakaladıktan sonra dün de bir hırsıza suç üstü yaptı Pendik Kaynarca Deniz Caddesi üzerindeki büfenin sahibi Burhan Balcı 3 gün önce sabah 0600’da dağıtım aracından aldığı gazeteleri büfenin içine kilitledikten sonra evine döndü Daha sonra büfeye giden Balcı, kapının kırıldığını ve gazete ile dergilerin çalındığını fark etti Balcı’nın haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, büfenin yanındaki dükkanın güvenlik kamerası kayıtlarında hırsızlığı gerçekleştiren kişinin görüntülerine ulaştı Zanlının eşkalinin belirlenmesinin ardından 2 gün önce tanıtımı yapılan “Toplum Destekli Polis” projesi çerçevesindeki kılık değiştiren polis memurları devreye girdi Hırsızlığı gerçekleştiren kişinin tekrar gelmesi ihtimalini değerlendiren Pendik Emniyet Müdürlüğü’nde görevli “Güven Timleri” cadde üzerinde pusuya yattı Temizlik işçisi kılığındaki polis memuru dün sabah saatlerinde ilk olayın yaşandığı caddede eşkale uyan 28 yaşındaki Adem S’yi kıskıvrak yakaladı Kamera kayıtlarından tesbit edilen Adem S suçunu itiraf etti Daha öncede hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilen Adem S’nin, çaldığı gazeteleri Aydınlar tren istasyonunda sattığı tespit edildi ************************************************** ************************************** Öğretmen ve öğrencisi, eğlencede bıçaklandı Burdur'da bir lisede yapılan okul eğlencesine zorla girmek isteyen kişi, öğretmen ve öğrenciyi bıçakladı Alınan bilgiye göre, Uso Anadolu Lisesi'nde düzenlenen okul eğlencesine alınmayan R C, okul müdürü Mehmet Akif Öznur'la tartışmaya başladı Market işletmecisi olduğu öğrenilen RC, araya girmek isteyen okulun rehberlik öğretmeni Yılmaz Albayrak (28) ile lise son sınıf öğrencisi Ahmer Arsavi Günel'i (18), bıçaklayarak, kaçtı Yaralı öğretmen ve öğrenci ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı ************************************************** ************************************* Herhalde ben için eğlenilecek kızım! Sevgilisi Can Tanrıyar'la sekiz yıldır birlikte olduğu halde bir türlü nikah masasına oturamayan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, sonunda patladı: Beni sekiz yıldır oyalıyor Herhalde Can için ben eğlenilecek kızım Seni Allah'a havale ediyorum Can Tanrıyar! ************************************************** ***** EKONOMİ İkinci el oto galerileri dışarı! İçişleri Bakanı Güneş, ikinci el oto galerilerinde satılan LPG'li araçların risk taşıdığını, bu işyerlerinin 2 yıl içinde yerleşim alanları dışındaki yerlere taşınacağını açıkladı İçişleri Bakanı Osman Güneş, ikinci el araç satan galerilerin 2 yıl içinde yerleşim yerleri dışında tespit edilecek alanlara taşınacağını açıkladı Bakan Güneş, il valililiklerine "İkinci El Oto Galerileri" genelgesi yayınladı Son yıllarda motorlu araç sayısının arttığı ve ikinci el oto alım satımının yaygınlaştığı belirtilen genelgede, özellikle apartman zemin katlarında açılan ikinci el oto galerilerinde satılan LPG'li araçların taşıdığı risk nedeniyle bu tür işyerlerinin yerleşim alanları dışında tespit edilecek yerlere taşınacağı kaydedildi ********************************************** |
|