Seni Sevmeyi Ağır Ödüyorum!... |
04-23-2007 | #1 |
suskun
|
Seni Sevmeyi Ağır Ödüyorum!...seni sevmeyi ağır ödüyorum kirpiklerim üşüyor adın her aklımdan geçişinde her gün biraz daha çoğalıyorsun içimde hasretin, hasretinde anılarım büyüyor dayanamıyorum yokluğunun varlığını her hatırladığımda yüreğimde hissettikçe derinliklerimde kayboluyorum nereye savrulduğumu bilmeden ve varlığım yok olsa diye dualar ediyorum kaçtıkça sana geliyorum kahretsin kalbimdesin kahretsin kalbimdesin kahretsin ellerinsinnnnn!!! Ama öyle bişeysinki İçimde bitmeyen hiç tükenmeyensin… Ama bilesinki sevdiğim Uzaklarda bi yerlerde Özlenmektesin Ve umutsuzda olsa Beklenmektesin Sen yinede sakın ama sakın gelme Gelirsen Bi kez daha alışmak zorunda kalacağım sensizliğe nasıl olsa yine çekip gideceksin biliyorum Sen benim ne çektiğimi nerden bileceksin Sen hiç sensiz kalmadın ki Gitmelerin çok yaktı canımı Yanacak canım kalmadı Sakın gelme Alıştım sensizliğe desemde Yalan Kolay mı sensizliğe alışmak Kolay mı artık yok gitti unut onu gönlüm demek Dilim varmıyor kendime bile itiraf edemiyorum Şimdi kırdım zincirlerimi söylüyorum Seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum bu lafı söylemek kolay değil inan bana sevmek kolay değil ve ben bilirsin inanmadığım bir şeyi söylemem sen inanmasan da bitanem
04-30-2007 | #5 |
speed
|
Sigaramın dumanına benzer hayallerim sadece beni zehirler ve uçar gider eline sağlık müdürüm |
04-30-2007 | #6 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Çok ama çok güzel bir şiir olmuş, emeğine sağlık suskun, çok içten ve etkileyici Teşekkür ederim |
04-30-2007 | #7 |
suskun
|
Ben teşekkür ederim sevgili meslektaşım ve isimsiz arkdaşım zamanınızı ayırıp okuduğunuz için sağolun |
|