Yalan Da OLsA.. |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalan Da OLsA..Üyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Alıp başını gitsen de bu diyardan Beni de götürürsün ardından Gölgenin karanlıgına gizlendim Bir ömür seni izlerim Yırtamazsın beni içinden Üyeler Görebilir ] Gözünde renk, yüzünde gamzen Bağrında ateş, olurum sende gezen Çıkarken kapıyı açık bırak Kapanmasın lazım olur dönerken Gün lambayı södürmeden Üyeler Görebilir ] Geri dön ben ardına düşmeden Şakaydı de yalan da olsa İnanmasamda inanırım sen söylersen Esme dağlarıma ayaz ayaz Dondurma kardelenimi Ilıkça es biraz biraz Üyeler Görebilir ] Isıt artık donan şu yüregimi Vurma, şafaklarıma bir kursun gibi Dolma gözlerime yağmur misali Gözümden akacaksan eger Sevgini de getir yağmurla Yağ dağlarıma yağ bağlarıma Üyeler Görebilir ] Yalan da olsa yağacagım de İnanmasamda inanırım Sen söyle bir kere Umudun perdesini kaptma Bir köşesi bari açık kalsın Güneşi söndürüp de yarını karartma Umutların hep güneşle açsın Üyeler Görebilir ] Uzat ellerini yıldızlara Tutamasan bile Yalan da olsa Tutacagım de bir kere Üyeler Görebilir ] |
|