doctor88 ile Röportajımız |
04-08-2007 | #1 |
mate
|
doctor88 ile Röportajımızdoctor88 ile Röportajımız Sinsice Soru: Gerçek isminiz nedir bizimle paylaşmak ister misiniz ? dr ca Cevap:ceyhun Sinsice Soru: Nerelisiniz ya da nerede ikamet ediyorsunuz? dr ca Cevap: aslen tekirdag malkara köyündenimdaha ucu yunanıstana kadar uzuyorrrristanbul catalcada hadımköy beldesinde 13yılıma girmek üzereyim Sinsice Soru: Eğitim durumunuz nedir ? dr ca Cevap: meslek lisesinden 2 sene oluyor mezun oldumacıkögretim dıs ticaret bölümünü okumaya calışıyorum Sinsice Soru: Medeni durumunuz ve yaşınız nedir ? dr ca Cevap: bekar19 Sinsice Soru: İş hayatında hiç tecrübeniz var mı ? Ya da ne işle meşgulsünüz şu anda? dr ca Cevap: eczanede calısıyorumtemmusda 2 senem olucaktabiki var (korkmadan tek basıma nöbet tutabiliyorummm) Sinsice Soru:Peki işinizin en sevdiğiniz yönü nedir? dr ca Cevap:saglık önemli bir meslektirsaygınlıgı olan bir iş bu güselinsanlarca tanınmak saygınlık kazanmak Sinsice Soru: Hangi müzik tarzını beğenerek dinlersiniz?Neden? dr ca Cevap:yabancı hit mit sevmen dinlerim genel diyelim hepsi Sinsice Soru: Peki gelelim Futbola Hangi takımın taraftarısınız? dr ca Cevap:carsı desemmbesıktaslıyım Sinsice Soru:Hayata bakış açınız ve beklentileriniz neler? dr ca Cevap: herseye rahmen yasamaya deger diye düşünüyorumherseyin bir karsılıgı vardır çünkütabiki herkesin gibi huzurlu saglıklı mutlu bir yuva kurmakinşallah Sinsice Soru: Bilgisayar ile ilk olarak ne zaman tanıstınız? dr ca Cevap:okul yıllarında olsa gerek Sinsice Soru: Nickiniz neden doctor88? dr ca Cevap:sawmanı tanırsınızo söylemişti girmemi ondan biliyordum forumda doktor yoktubende böyle üye oldum Sinsice Soru:Forumumuzu eleştirmenizi istesek neler söylersiniz ? dr ca Cevap:hhııımmmmvalla bakayomda eleştirilecek bi yanı yok Sinsice Soru:Son olarak forumumuzun daha da güzel olması için sizce neler yapılabilir? dr ca Cevap:yetkilelilere duyrulurforum adına bi radyo programı olabilirmi acabadj ler felan olurrrkoparızzz Bu güzel röportaj için doctor88 adlı üyemize çok teşekkür ederiz |
04-08-2007 | #2 |
tatia27
|
çok güzel bi iş çıkmış yine ortaya doktoru merak ediyodum tanımış olduk bu sayede mate ve doktora bu samimi röportaj için tşklr
04-08-2007 | #5 |
[KAPLAN]
|
Her iki arkadaşımı da bu güzel röportajdan dolayı tebrik ederim Bu arada mate röportajlarının da devamını dilerim |
04-08-2007 | #6 | |
mate
|
Alıntı:
Tabiki şaka arkadaşlarımızı yakından tanımak çok güzel devam edeceğiz |
|
04-08-2007 | #8 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Tekrardan elinize sağlık, böyle devam |
|
04-08-2007 | #10 |
puslu
|
Arkadaşlar ikinizinde elinize Sağlık Seni gerçek kimliğinle tanımak güzel doktor Bu arada mate iyi bir gazeteci olacaksın böyle giderse:) İkinizede teşekkürler |
04-08-2007 | #12 |
angelesdream
|
samimi ve güzel bir röportaj çıkarmışsınız arkadaşlarikinizide kutlarım dewamını bekliyoruz inşallah |
04-08-2007 | #13 |
Gözyaşı
|
Elinize sağlık arkadaşlar kanki seni daha iyi tanımiş olduk bize sizleri tanıtan mate arkadaşımada teşekkürler güzel bir ropörtaj olmuş
04-09-2007 | #14 |
suskun
|
Güzel birşy ortaya çıkmış arkadaşlar tebrik ederim daha yakından tanımış olduk dedikleri gibiİkinizede teşekkürler
04-09-2007 | #15 | |
mate
|
Alıntı:
güzel yorumlardan dolayı hepinize ben teşekkür ederim |
|
|