Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akarsunun, amasrada, ardından, barış, bulunan, bulunduğu, çıkarıld, eşyaları, gelişmelerin, heykelinin, kapı, yaşanan, yerde, önüne

Barış Akarsu'nun Amasra'da Heykelinin Bulunduğu Yerde Bulunan Eşyaları Yaşanan Gelişmelerin Ardından Kapı önüne çıkarıld

Eski 01-13-2011   #1
Şengül Şirin
icon109

Barış Akarsu'nun Amasra'da Heykelinin Bulunduğu Yerde Bulunan Eşyaları Yaşanan Gelişmelerin Ardından Kapı önüne çıkarıld

Barış'ın eşyaları kapı önüne

Barış Akarsu'nun Amasra'da heykelinin bulunduğu yerde bulunan eşyaları yaşanan gelişmelerin ardından kapı önüne çıkarıldı

Trafik kazasında hayatını kaybettikten sonra Bartın'ın Amasra ilçesine defnedilen şarkıcı Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, oğluna büyük saygısızlık yapıldığını belirterek "Barış, ömrünün sonuna kadar Amasra ve Bartın'ı tanıtmak için mücadele etti Barış Akarsu'yu sevenler ile birlikte Amasra'da birçok etkinlik düzenledik Amacımız, 3 bin yıllık tarihi olan Amasra'yı daha da fazla tanıtabilmektir Eski Belediye Başkanı Ali Yıldırım, oğlumun adına bir kütüphane yapılmasına destek oldu Türkiye'nin ve dünyanın bir çok yerinden Barış Akarsu hayranları kütüphane için kitaplar yolladı Daha sonra binaya Barış Akarsu adına ne varsa konuldu" dedi

SEÇİMLERDEN SONRA DEĞİŞİKLİK OLDU

Seçimlerden sonra belediye başkanlığında değişiklik olduğunu anlatan baba Selahattin Akarsu, şöyle konuştu: "Seçilen Belediye Başkanı Emin Timur, kütüphanenin isminin 'Barış Akarsu Kütüphanesi' olacağını söyledi Belediye Yazı İşleri Müdürü ve bir kaç Barış Akarsu hayranının yanında bize söz verdi Daha sonra bazı gelişmeler yaşandı Belediye yetkilileri bize Belediye Meclis Salonundaki bilgisayarların kütüphane binasına konulacağını söyledi Önce memnun olduk Çünkü, gençler oraya geldiğinde hem bilgisayarlardan yararlanacak hem de kütüphaneden Ama sonra bize meydandaki kulübeyi verdiler

'ÜMİT ETTİM AMA OLMADI'

29 Haziran olan oğlumun ölüm yıldönümünde kütüphanenin Barış Akarsu Kütüphanesi olarak açılmasını ümit ettim Ama olmadı Belediye Başkanı, alınan Meclis Kararı ile buranın isminin Amasra Belediyesi Halk Kütüphanesi ve İnternet Evi yapıldığını söyledi" Bu olaydan çok etkilendiğini anlatan Selahattin Akarsu, sözlerine şöyle devam etti: "Hiçbir şey beni bu kadar etkilememişti Oğlumun kemiklerini sızlatacak bir şey yaşadım Ama buna müsaade etmeyeceğim Eşim Hatice Akarsu, Belediye Başkanı Emin Timur'u aramış ve konuşmuş Eşim, 'Başkanım Biz Barış Akarsu hayranlarına ne diyeceğiz? Bunu nasıl izah edeceğiz?' diye sormuş Başkan Timur da, 'Gidin mahkemeye başvurun ve kitaplarınızı alın Umurumda değil, ne dersen de' demiş Çok küçük düşürücü ve Barış Akarsu ailesi ve Barış Akarsu hayranlarını derinden üzen bir sözdür"

ÇOK ÜZÜLDÜM

Selahattin Akarsu, yaşanan gelişmelerin ardından Amasra Belediye Başkanı Emin Timur'un haber göndererek, "Orası boşaltılsın" dediğini, Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü'nün kendisine arayarak Belediye Başkanının sözlerini ilettiğini söyledi Yaşanan olaylar karşısında duygulanan baba Akarsu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim yapacak bir şeyim yok Mecburum Alınan karar karşısında hiç bir şey yapamıyorum Yalnız yaşanan bu olaylarda Amasra halkının suçu yok Bu belediye ile ilgili bir konu Başkan, 'Orayı boşaltsınlar acilen' demiş Ben de kararı uyguluyorum Eşyaları mümkün olduğunca toplamaya çalıştım Kendi başıma bu kadar yapabiliyorum Bu eşyaları alırken bütün Barış Akarsu'yu sevenlerin hatıralarını ve duygularını da topladım Bu beni çok üzdü Keşke bunlar olmasaydı Elimizden bir şey gelmiyor"

AMASRALILAR DA TEPKİLİ

Barış Akarsu'nun eşyalarının boşaltılmasına Amasralılar da tepki gösterdi Amasra'da yaşayan Barış Akarsu hayranları, "Bu nasıl iş? Anlayabilmiş değiliz Böyle bir sanatçıya bu yapılmaz Eşyalarının boşaltılması çok yanlış Kızgınlıkla yapılan bu davranış Amasra'ya yakışmaz" dediler Barış Akarsu'nun bir hayranı, "Bu karardan vazgeçilmeli Barış Akarsu'nun kemikleri sızlayacak Bu kadar Barış Akarsu hayranının gönderdiği malzemeler sokakta Bu duruma acilen son verilmelidir" diye konuştu
KAYNAK: UÇANKUŞ/POSTA

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com