|
|
Konu Araçları |
ara, dilekçesi, dönülmeyi, istem, isteyen, kararından |
Ara Kararından Dönülmeyi İsteyen İstem Dilekçesi |
09-15-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Ara Kararından Dönülmeyi İsteyen İstem DilekçesiAra Kararından Dönülmeyi İsteyen İstem Dilekçesi Dosya Esas: /… Duruşma Günü: /… ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE ERZİNCAN VERİLEN ARAR KARARDAN DÖNÜLMEYİ İSTEYEN DAVACI : Adı ve Soyadı TC Kimlik No Adres DAVALI : Adı ve Soyadı Adres TALEP KONUSU : Verilen ara kararından dönülme istemi AÇIKLAMALAR : 1- Yukarıda dosya numarası ve tarafları belirtilen dosyada …/…/… tarihinde yapılan duruşmasında verilen bilirkişi raporu aleyhimize olduğu için yeni bir bilirkişi tayin edilmesini istemiştim 2- Bu istememim mahkemece kabul edilerek yeni bir bilirkişi tayin edilmesine karar verilmiştir Oysa daha sonra düşündüğümde bilirkişi raporu doğru ve adaletli bir rapor olduğu halde duruşmada hissi davranarak hareket ettiğimi anladım 3- Mahkemeye sunulan bilirkişi raporunu kabul ediyor Yeni bir bilirkişi tayin edilmesi istemimi geri alıyorum Mahkemenizden de …/…/… tarihinde yapılan duruşmada yeni bir bilirkişi tayin edilmesine dair verilen karardan dönülmesine karar verilmesini itsime zarureti hasıl olmuştur DELİLLER : Her tür delil HUKUKİ NEDENLER : HUMK md 388-393 ve İlgili mevzuat İSTEK VE SONUÇ : Yukarıda açıklanan nedenlerle …/…/… tarihli ara kararından dönülerek bu kararın kaldırılmasına karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim …/…/… Davacı Adı ve Soyadı İmza