Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Siyasal Bilgiler / Hukuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekçesi, istemidir, itirazımın, sunulması

Itirazımın Sunulması Istemidir Dilekçesi

Eski 09-15-2010   #1
Şengül Şirin

Itirazımın Sunulması Istemidir Dilekçesi

AĞIR CEZA MAHKEMESİNE
ERZİNCAN

İTİRAZ EDEN

(BORÇLU) : Adı ve Soyadı TC Kimlik No:
Adres

(ALACAKLI) : Adı ve Soyadı

Adres

KONUSU : itirazımın sunulması istemidir

AÇIKLAMALAR :

1- Alacaklının şikâyeti üzerine Erzincan İcra mahkemesinin …/…/… tarih ve 2007/… esas 207/… karar sayılı mahkeme kararı ile mal beyanında bulunmamak suçundan dolayı 10 gün disiplin hapsi ile cezalandırılmama karar verildi İcra ve İflas Kanununun 353 maddesi gereğince tefhim (veya tebliğ) tarihinden itibaren 7 günlük yasal süresi içerisinde itiraz ediyorum

2- Karşı tarafa her hangi bir borcum bulunmamaktadır Borcumu ödediğim halde karşı taraf beni borçlu göstererek aleyhime icra takibi yapmıştır Borçlu olmadığım için mal beyanında da bulunmadım Bu durumda verilen karara karşı itirazımın kabulü ile cezanın kaldırılması için bu davayı açma zarureti hâsıl olmuştur

DELİLLER : Her tür delil

HUKUKİ NEDENLER : İcra ve İflas Kanunu md 353 ve ilgili mevzuat

SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda açıklanan nedenlerle Erzincan İcra mahkemesinin …/…/… tarih ve 2007/… esas 2007/… karar sayılı mahkeme kararı ile mal beyanında bulunmamak suçundan aleyhime verilen karara karşı itirazımın kabulü ile verilen cezanın kaldırılmasına karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim …/…/…

İtiraz Eden
Adı ve Soyadı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com