Itirazımın Sunulması Istemidir Dilekçesi |
09-15-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Itirazımın Sunulması Istemidir DilekçesiAĞIR CEZA MAHKEMESİNE ERZİNCAN İTİRAZ EDEN (BORÇLU) : Adı ve Soyadı TC Kimlik No: Adres (ALACAKLI) : Adı ve Soyadı Adres KONUSU : itirazımın sunulması istemidir AÇIKLAMALAR : 1- Alacaklının şikâyeti üzerine Erzincan İcra mahkemesinin …/…/… tarih ve 2007/… esas 207/… karar sayılı mahkeme kararı ile mal beyanında bulunmamak suçundan dolayı 10 gün disiplin hapsi ile cezalandırılmama karar verildi İcra ve İflas Kanununun 353 maddesi gereğince tefhim (veya tebliğ) tarihinden itibaren 7 günlük yasal süresi içerisinde itiraz ediyorum 2- Karşı tarafa her hangi bir borcum bulunmamaktadır Borcumu ödediğim halde karşı taraf beni borçlu göstererek aleyhime icra takibi yapmıştır Borçlu olmadığım için mal beyanında da bulunmadım Bu durumda verilen karara karşı itirazımın kabulü ile cezanın kaldırılması için bu davayı açma zarureti hâsıl olmuştur DELİLLER : Her tür delil HUKUKİ NEDENLER : İcra ve İflas Kanunu md 353 ve ilgili mevzuat SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda açıklanan nedenlerle Erzincan İcra mahkemesinin …/…/… tarih ve 2007/… esas 2007/… karar sayılı mahkeme kararı ile mal beyanında bulunmamak suçundan aleyhime verilen karara karşı itirazımın kabulü ile verilen cezanın kaldırılmasına karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim …/…/… İtiraz Eden Adı ve Soyadı