Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alan, başarılarını, çanakkaledeki, gaete, haberi, kemalin, konu, mustafa

Mustafa Kemal'in Çanakkale'deki Başarılarını Konu Alan Bir Gaete Haberi . .

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Kemal'in Çanakkale'deki başarılarını konu alan bir gaete haberi
Mustafa Kemal'in Çanakkale'deki başarılarını konu alan bir gaete haberi FrmSinsi Mustafa Kemal'in Çanakkale'deki başarılarını konu alan bir gaete haberi Hakkında

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

“Buram Buram Çanakkale Destanı ve Atatürk” Balkan ve İstiklal Savaşlarına katılan, dünyanın en yaşlı son gazisi Hüseyin Kaçmaz’ın oğlu Turgut Kaçmaz’ın “Buram Buram Çanakkale Destanı ve Atatürk” isimli resim ve eşya sergisi Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Barbaros Kutlutaş İlk Öğretim Okulu Salonunda açıldı
24/02/2009

Balkan ve İstiklal Savaşlarına katılan, dünyanın en yaşlı son gazisi Hüseyin Kaçmaz’ın oğlu Turgut Kaçmaz’ın “Buram Buram Çanakkale Destanı ve Atatürk” isimli resim ve eşya sergisi Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Barbaros Kutlutaş İlk Öğretim Okulu Salonunda açıldı Sergiye, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, AKP İlçe Yöneticileri, DSP İlçe Başkanı Ersin Dilek ve DSP Belediye Başkan Adayı Sezai Saka, MHP Belediye Başkan Adayı Hayri Şentürk, Saadet Partisi İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, Çaycuma TSO Yönetimi, daire müdürleri ile çok sayıda öğrenci katıldı Sergiye ev sahipliği yapan Turgut Kaçmaz konuşmasında kendisine katkı sağlayan Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e teşekkür ederken Çanakkale Savaşlarını anlattığı sırada sergiye katılanlar duygulu anlar yaşadı:

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise Çanakkale’de şehitlerin mezarlarını ve savaştığı yerleri ziyaret ettiklerini ve şehitlerini her zaman yaşatacaklarını söyleyerek Çaycuma Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini Çanakkale’ye götüreceklerini söyledi:

Törende şehit annesi Nazikar Berber Şırnak’ta şehit olan oğlu için yazdığı şiiri okudu Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Turgut Kaçmaz şehit annesinin elini öperek acısını paylaştı Son olarak sergiyi açan Turgut Kaçmaz katılanlara sergiyi gezdirdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com