Ercan Demirel Bu Sehirde Sana Asık Biri Yasıyor |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ercan Demirel Bu Sehirde Sana Asık Biri YasıyorBu aski unutmami isteme benden yazilan kaybetmekse ne gelir elden kararin son kararsa yaninda yerim yoksa git , git ben görmeden kararin son karasa yaninda yerim yoksa git, git ben görmeden Bu aski unutmami isteme benden yazilan kaybetmekse ne gelir elden kararin son kararsa yaninda yerim yoksa git git ben görmeden kararin son kararsa yaninda yerim yoksa git, git ben görmeden kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle hersey bitmiyor dizinin dibinde olmayi istiyor Bu Sehirde sana asik biri yasiyor kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle hersey bitmiyor dizinin dibinde olmayi istiyor Bu Sehirde sana asik biri yasiyor Bu aski unutmami isteme benden yazilan kaybetmekse ne gelir elden kararin son kararsa yaninda yerim yoksa git , git ben görmeden kararin son karasa yaninda yerim yoksa git, git ben görmeden kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle hersey bitmiyor dizinin dibinde olmayi istiyor Bu Sehirde sana asik biri yasiyor kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle hersey bitmiyor dizinin dibinde olmayi istiyor Bu Sehirde sana asik biri yasiyor |
|