Son Söz - Vale |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Söz - ValeKapat güzel gözlerini Ocaktan yaza doğru savur eriyen küllerimi Döndükçe devran çekiçler geçen günlerimi Kapattım gözlerimi içime sindim şu an ecele Son noktayı koydukça alevlendir közlerimi Soğuk sağnak yağmurlar ıslatır dileklerimi Engin deniz kıramaz bu sandalın küreklerini Kara sevda acımasız kanatır yüreklerimi Dikenlerini sürtündükçe parçalar bileklerimi Hey yağmurlar efendisi biraz olsun yüzüme bak Şu göz çukurlarımda biriken ıslak nesneler kimindi Kanattım bileklerimi tuzaklarına bastıkça Estetik kapatmaz artık alnımdaki izlerini Kış vefayla tanışmazken titretir şu dizlerimi Sakladığım bu sır düğümler örtemezki gözlerini Takvimlerden çaldım sabrı sindirmekte özlemini Aniden bir cesaretle kustum bütün nefretimi Bu büyük öfkem geçermi sandın İçimde kanayan istirhamım Canım acır dayanamaz ben berbadım Berbadım berbadım Yüzüme dokunur ısıtır senin ellerin Kapatır gözümü elin karanlığa seslenir Başım yerden kalkmaz Yine kafama takarım SON SÖZlerini Elini tutmak istemem bir okyanusta kaybolup Doğmak isterim bi çölde mucizeyle can bulup Kadere küfürler savursam belki acım son bulur Yaramı gizlemem bilirsin kadere nedenler sunup Bu duvarları yıkamazlar kazmayla küreklen Kalkıp tekrar toparlanıp cemreyle yürekten Sen insansın parçalanır fünyelerle bu cüssen Canıma kastettiğin vakit korkmam toptan tüfekten Gökkuşaklarında kaybolan bir yağmur isterim Sarılıp gecenin boynundan yollarını gözlerim Korkarım ya bilirsin annem gibi sarılan Mum üstünde fışkıran aydınlığa özlemim Çok denedim şu aynalardan ıssızlığa kaçmayı Bunaltıp ansızın bir fiske vursam belki kan çıkar Sis vurdukça çiğ düşer ve yapraklar beyazlanır Karanlık elbet geçer bu sokaklar ayazlanır Kör karanlıkta ilerler ayaklarım Siyah yapraklar üzerine imzalar attım Gökkuşaklarını gökyüzüne ben taktım Yüzüme Gözün değmezse tükenir kanıtlarım |
|