Yeis Sensura – Kim Kalıyor Yanında |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeis Sensura – Kim Kalıyor YanındaNAKARAT (x2) Bugün efkardan olsa gerek başım ağrıyor yine döne döne bir hal oluyor Kim kalıyor yanında, bak telefonuna yok bir günaydın 1 VERSE: Zaman hiç geçmiyor senden ayrı Büyüttüğümüz hayallerse oysa bizden hep ayrı kaldı Sevgi vaad edip maaş gibi bağladın beni Sonra bende senden aylık aldım Büyüttüm onları ben büyüttüm Bu sevgi olsa gerek depremden de büyüktü Güzel olcağını beklerken her şeyin Bi genç gelip yürüttü! Yalan değil… Bugün gözüme iliştin Ve sinirlendim baktım sana söylesene “değiştik biz” Böyle miydik önceden? Değildik çünkü; basit geldi sana saniyelik ilişki Hayır hayır… Yapmıyorum espri Çünkü moruk hayat esprinin kendisi Şuan bi gram inan bende yok hatrın İşte bu yüzden s*klemiyom seni kadın! NAKARAT (x2) Bugün efkardan olsa gerek başım ağrıyor yine döne döne bir hal oluyor Kim kalıyor yanında, bak telefonuna yok bir günaydın 2 VERSE: O gün bitti her şey, kırılmıştım ortadan O gün bitti her şey, alkol aldım durmadan O gün bitti her şey, kalmıştım ortada O gün bitti her şey… Neyse boş ver dicek fazla bir şey yok En yakınından tekmeleyen krampon acıtmaz mı acı? Söylesene pinokyo En iyisi bana ilaç versin bir doktor Gitmeseydin, kırılsaydı kemiklerin! Böyle bişi değil “mutluluk” dedikleri Kendi kendime diyom ona “kanma sakın” Çiğnenmemeli aynı dilde aynı sakız Şimdi naptığını biraz kalk düşün Gözüm batıyor her gün evde o kaktüsün Gerek yok, ısıtmana beni çünkü; Senin adın: yalandan bir pardösü NAKARAT (x2) Bugün efkardan olsa gerek başım ağrıyor yine döne döne bir hal oluyor Kim kalıyor yanında, bak telefonuna yok bir günaydın |
|