İyi Geceler Bitanem Mesajları |
11-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyi Geceler Bitanem Mesajlarıİyi Geceler Bitanem Sözleri En Güzel İyi Geceler Bitanem Mesajları Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır, her yeni gün doğumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dileğiyle iyi geceler Bitanemmm İyi geceler Bitanem Kalbimde tüten çiçeğim İstesemde unutamayıp ömür boyu seveceğim Gecenin sessizliğinde gözlerim seni arıyor tanıdık bir dost dilinden adını duyunca gönlüm yanıyor yüreğimde bir fırtına koparcasına iyi geceler bitanem Sana gecelerin sessizliğini rüyaların en güzelini görmen için dua edeceğim aşkım Bitanem İyi Geceler Geceleri uzaklara çıglık olur sesim, denizden çıkan yosundan keskin sana olan özlemim bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim iyi bitaneciğim Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar bitanemm Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin iyi geceler bitanem unutma Seni yıldızlara emanet ediyorum ama onlar yanımızda yok diyorlar eğer sen hangi düşte hangi güneşteysen çık gel çünki gülüşünü çok özledim tatlı rüyalar bitaneeemmm |
|