Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boluğur, hayatı, kimdir, merve

Merve Boluğur Kimdir Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merve Boluğur Kimdir Hayatı

Merve Boluğur Kimdir kısaca Merve Boluğur Hayatı

Oyuncu Merve Boluğur 16 Eylül 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldiAcemi Cadı adlı TV dizisinde oynadığı Ayşegül rolü ile tanındı Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır2012 Mayıs ayı itibari ile Rexona markasının reklam yüzü olmuştur

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde ve reklam filmlerinde almıştır 2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı dizisinde Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır

Daha sonra da TRTde yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir

Merve, Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştırOyuncu şu sıralar Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol alıyorKuzey Güney adlı dizide Zeynep karakterini canlandırmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com