Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografi, kiler, kimdir, vahit

Vahit Kiler Kimdir Biyografi

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vahit Kiler Kimdir Biyografi

Vahit Kiler kimdir biyografisi

AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, İdris-i Bitlisi tepesine Fransız Pierre Loti isminin verilmesi hakkında kanımıza dokundu dediİstanbul'da Haliç'i ve tarihi yarımadayı kuşbakışı gören doyumsuz manzarası ile aşıkların buluşma yeri olarak bilinen Piyer Loti Tepesinin ve köşkün adının, 1934'e kadar 'İdris-i Bitlisi' olduğunu savunan Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Bitlisli olarak, bu ismin değiştirilerek Piyer Loti haline getirilmesi kanımıza dokunuyor Belgeleri hazırlayarak, belediyeye gerekli başvuruyu yapacağız dedi

Vahit Kiler 24 Aralık 1966 yılında Bitlis'te doğdu Babasının adı Hikmet, annesinin adı Sevgül'dür İş Adamı olan Vahit Kiler Lise mezunu Kiler Alışveriş Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV), Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı (BETAV) üyesi Bitlis Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı 22 Dönem Bitlis Milletvekili Kiler, evli ve 4 çocuk babasıdır

Vahit Kiler 22 Temmuz 2007 Genel Seçimlerinde AKP'den Bitlis Milletvekili seçilmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com