Allahümme İnna Nesteinüke Duası |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahümme İnna Nesteinüke DuasıAllahümme İnna Nesteinüke Duası Okunuşu Allâhümme innē nesteînüke ve nestağfirüke ve nestehdîk(e) ve nü'minü bike ve netûbü ileyk Ve netevekkelü aleyke ve nüsnî aleykel-[k]hayra küllehû nesküruk() ve lē nekfüruk(e) ve na[k]hleu ve netrükümey-yefcüruk Anlamı Allah'ım! Senden yardım isteriz, günahlarımızı bağışlamanı isteriz, razı olduğun şeylere hidayet etmeni isteriz Sana inanırız, sana tövbe ederiz Sana güveniriz Bize verdiğin bütün nimetleri bilerek seni hayır ile överiz Sana şükrederiz Hiçbir nimetini inkâr etmez ve onları başkasından bilmeyiz Nimetlerini inkâr eden ve sana karşı geleni bırakırız |
Allahümme İnna Nesteinüke Duası |
11-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahümme İnna Nesteinüke DuasıBen bunuyeni öğreniyorumKonut duasına kaadar hepsini biliyorum bunu dinci verdi Duaları haftadan haftaya sırayla veriyo anamadıysanız baştan anlatıyım bir hafta supanekeyi öbür hafta supanekeyi veriyo hemde anlamlarıyla birlikte Ben konut dualarına kadar hepsini biliyordumŞimdi konut duasına geçtim bütün duaların anlamını bilmiyorum onu geçelim ama kendisini bilmiyorumBana yardım edin yani edermisiniz diycektim |
|