Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahümme, duası, inna, nesteînüke

Allahümme İnna Nesteinüke Duası

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Okunuşu

Allâhümme innē nesteînüke ve nestağfirüke ve nestehdîk(e) ve nü'minü bike ve netûbü ileyk Ve netevekkelü aleyke ve nüsnî aleykel-[k]hayra küllehû nesküruk() ve lē nekfüruk(e) ve na[k]hleu ve netrükümey-yefcüruk

Anlamı

Allah'ım! Senden yardım isteriz, günahlarımızı bağışlamanı isteriz, razı olduğun şeylere hidayet etmeni isteriz Sana inanırız, sana tövbe ederiz Sana güveniriz Bize verdiğin bütün nimetleri bilerek seni hayır ile överiz Sana şükrederiz Hiçbir nimetini inkâr etmez ve onları başkasından bilmeyiz Nimetlerini inkâr eden ve sana karşı geleni bırakırız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben bunuyeni öğreniyorumKonut duasına kaadar hepsini biliyorum bunu dinci verdi

Duaları haftadan haftaya sırayla veriyo anamadıysanız baştan anlatıyım bir hafta supanekeyi öbür hafta supanekeyi veriyo hemde anlamlarıyla birlikte Ben konut dualarına kadar hepsini biliyordumŞimdi konut duasına geçtim bütün duaların anlamını bilmiyorum onu geçelim ama kendisini bilmiyorumBana yardım edin yani edermisiniz diycektim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com