Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıntım, ilişki, kanama, oluyor, sonrası, vajinanmda

İlişki Sonrası Vajinanmda Kanama Ve Akıntım Oluyor

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlişki sonrası vajinanmda kanama ve akıntım oluyor

Cinsel ilişkinin ertesi günü idrar yollarımda enfeksiyon oluyor, çok sık idrara çıkıyorum Vajinanmda kanama ve akıntım oluyor Acaba bunun nedeni ne olabilir? HM/Bursa

Bazı kadınlar cinsel ilişki sonrasında sık sık idrar yolları enfeksiyonlarına yakalanır Çünkü cinsel ilişki sırasında bakteriler vajinaya ve idrar kanalının ağzına doğru itilir Bu nedenle özellikle cinsel açıdan aktif kadınlarda idrar yolu enfeksiyonları daha fazla görülür

HİJYEN ÖNEMLİ
Bu durum lateks prezervatiflerin ya da doğum kontrol haplarının alerji yapması sonucunda da ortaya çıkabilir Cinsel organlarınızın temizliğine dikkat etmeniz, idrarı uzun süre tutmaktan kaçınmanız, bol su içmeniz, pamuklu ve fazla sıkı olmayan iç çamaşırlarını tercih etmeniz ve cinsel ilişkiden hemen sonra idrarınızı yapmanız sorunu gidermede fayda sağlayacaktır

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

aynı sorunu yaşadım ve bu tür sorunlar yaşayan bayanlar lütfen jinekoloğa gitsn ilerlerse kötü şeyler meydana çıkablryorrrdikkat ediniz
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com