|
|
Konu Araçları |
akıntım, ilişki, kanama, oluyor, sonrası, vajinanmda |
İlişki Sonrası Vajinanmda Kanama Ve Akıntım Oluyor |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlişki Sonrası Vajinanmda Kanama Ve Akıntım Oluyorİlişki sonrası vajinanmda kanama ve akıntım oluyor Cinsel ilişkinin ertesi günü idrar yollarımda enfeksiyon oluyor, çok sık idrara çıkıyorum Vajinanmda kanama ve akıntım oluyor Acaba bunun nedeni ne olabilir? HM/Bursa Bazı kadınlar cinsel ilişki sonrasında sık sık idrar yolları enfeksiyonlarına yakalanır Çünkü cinsel ilişki sırasında bakteriler vajinaya ve idrar kanalının ağzına doğru itilir Bu nedenle özellikle cinsel açıdan aktif kadınlarda idrar yolu enfeksiyonları daha fazla görülür HİJYEN ÖNEMLİ Bu durum lateks prezervatiflerin ya da doğum kontrol haplarının alerji yapması sonucunda da ortaya çıkabilir Cinsel organlarınızın temizliğine dikkat etmeniz, idrarı uzun süre tutmaktan kaçınmanız, bol su içmeniz, pamuklu ve fazla sıkı olmayan iç çamaşırlarını tercih etmeniz ve cinsel ilişkiden hemen sonra idrarınızı yapmanız sorunu gidermede fayda sağlayacaktır CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE |
İlişki Sonrası Vajinanmda Kanama Ve Akıntım Oluyor |
11-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlişki Sonrası Vajinanmda Kanama Ve Akıntım Oluyoraynı sorunu yaşadım ve bu tür sorunlar yaşayan bayanlar lütfen jinekoloğa gitsn ilerlerse kötü şeyler meydana çıkablryorrrdikkat ediniz |
|