Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cennet, kitabının, özeti

Son Cennet Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Cennet Kitabının Özeti

Son Cennet

2007 Yılında Uluslararası Ş Ekberzade Edebiyat Ödülü Alan Roman
Şimdi Türkiyede Okurlarıyla Buluşuyor…
“Dilde akıcılık ve renk; giderek bir çağıltıya dönüşen anlatım, betimlemelerin zenginliği, öykülemedeki sağlamlık, Son Cenneti soluk soluğa okutuyor
Çarşafın içinden çıkan Aliyenin kararlı kişiliği insanı şaşırtıyor Romanın Can, Memo, Dilo, Molla gibi öteki karakterleri de giderek ilginçleşiyor Yazarın açtığı pencereden, İran toplumuna merakla bakıyor, kurgudaki buluşlara hayran kalıyorsunuz
Biri İranlı, biri Türk, aynı kaderi paylaşan iki insanın öyküsü cennet diye gittikleri Almanyada yalnızlaşmalarıyla, bakış açıları paranoit bir suçlamaya dönüşüyor Bütün boyutlarıyla tanımadıkları, tanımak için çaba da vermedikleri bu yeni ülkede öykü tek yanlılaşarak bitse de Orhan Arasın bu ilk romanı bize usta bir yazarı müjdeliyor
Yücel Feyzioğlu

Yazar:Orhan Aras
Yayınevi:Anfora Yayıncılık
Sayfa Sayısı:344
Etiket Fiyatı:15,00 YTL
Basım Tarihi:Eylül 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com