Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
brown, dijital, kaledan

Dijital Kale-Dan Brown

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dijital Kale-Dan Brown

Tüm dünyada aylardır listelerin zirvesinden inmeyen, büyük tartışmalar yaratan ve gündemden düşmeyen "Da VINCI ŞİFRESİ" ile "MELEKLER VE ŞEYTANLAR"ın yazarı Dan Brownun Türkçe'deki son macera romanı

Amerikan Ulusal Güvenlik Teşkilatı NSAnın şifre çözücü süper bilgisayarı TRANSLTRnin bile üstesinden gelemediği, çözülmesi imkânsız görünen bir şifre

Dünya çapında ve sanal ortamda yaşanan nefes kesici bir kovalamaca

ABDden ve NSAdan intikam almak isteyen bir dâhi

Entrika, ihanet, cinayetler ve müthiş bir macera!
(Tanıtım Bülteni'nden)

- "Zekice yazılmış macera romanlarının yeni ustasından"
People

- "Bu inandırıcı ve yüksek tempolu romanında Brown, yurtseverleri de paranoyakları da çok memnun edecek şekilde iyi ile kötü arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor"
Publishers Weekly

- "Tom Clancy'ninkilerden bile daha çok istihbarat sırrı var bu kitapta 'Dijital Kale', gerçeklere hepimizin hayal edebileceğinden bile daha yakın
MacDonnell Ulsch,
Ulusal Güvenlik Enstitüsü Genel Müdürü

- "'Dijital Kale', zekice yazılmış ve müthiş bir macera filmi izler gibi hızla okunan bir roman"
Larry Lasker,
"Savaş Oyunları" ve "Şifreciler" filmlerinin senaristi

- "Teknolojik bir macera romanı, ancak gerçek olduğu ölçüde heyecan vericidir ve eğer Dan Brown'ın insanı sarsan bu romanı biraz daha gerçek olsaydı kurgusundaki dönemeçler sizi duvara fırlatabilirdi!"
David Pogue,
Macworld Dergisi

[SIZE=7]DOWNLOAD

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com