Masquerade~ ? ( : |
01-23-2010 | #1 |
Masquerade~
|
Masquerade~ ? ( :Öncelikle merhabalar! : ) Siteyi tesadüfen buldum, birkaç kez girdim hoşuma gitti,artık bu konuyu açmalıyım diye düşündüm bir baktım ki yazıyorum Kendi hakkımda bilgi vereyim Adım Şule, İzmir'de yaşıyorum 155 yaşındayım : P Seferihisar Anadolu Lisesi / 2 sınıf tayım TM'ciyim Bu bölümü neden seçtim hala bir açıklama getiremiyorum :P Bunun dışında genel olarak punk rock dinlerim Harry Potter, Twilight, Boleyn Kızı serisi vs hayranıyım The adventures of Merlin en sevdiğim dizi nedeni ne ki acaba? Arthur! <3 : P En sevdiğim ders İngilizce, İkizler burcuyum vs Kendimi tanıtma konusunda da iğrencimdir! : P
Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan anladım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki Söz ver kendine Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin - Stalwart ~ |
Cevap : Masquerade~ ? ( : |
01-23-2010 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :Aksine kendinizi tanıtma konusunda oldukça başarılısınız :) Ailemize hoşgeldiniz İyi vakit geçirmenizi dilerim |
01-23-2010 | #3 |
Masquerade~
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :İyi dilekleriniz ve iltifatınız için teşekkür ediyorum : ) |
01-23-2010 | #4 |
bukett
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :aramıza hoşgeldin Masquerade =))
01-23-2010 | #5 |
Masquerade~
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :Teşekkür ederim Rümeysa : ) |
01-23-2010 | #7 |
Masquerade~
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :Evet sevdim gerçekten ( : |
01-23-2010 | #9 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :Aramıza hoşgeldin Masquerade =))
01-23-2010 | #10 |
Aragorn561
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :tatil de gelmiş ve mutluyken güzel karşılıyım bende Hoş geldiniz,hoşluk getirdiniz; hep hoş olunGözümüz gönlümüz aydınlandı; hep aydın içinde kalınBizi sevindirdinizALLAH da sizi hep sevindirsin
01-23-2010 | #11 |
Masquerade~
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :Rümeysa, Şengül abla ; çok çok teşekkür ediyorum ikinizede : ) Aragorn, mesajına bakılırsa bu tatil en mutlu kişi sen olmalısın,beni de mutlu ettin Allah seni de sevindirsin Aragorn, tekrardan teşekkürler : ) |
01-23-2010 | #13 |
Masquerade~
|
Cevap : Masquerade~ ? ( := ) Ben senin adını buket sanıyordum Nickin niye böyle merak ettim gerkeçten : ) |
01-23-2010 | #14 |
delishhhh
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :hoşgeldiniz sevgili şule iyi forumlar |
01-23-2010 | #15 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Masquerade~ ? ( :Hoşgeldiniz ŞuleSizi tanıdığıma memnun oldum:)Güzel vakit geçirirsiniz umarım