Namık Kemal Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Namık Kemal Üniversitesi BölümleriNamık Kemal Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Türk Dili ve Edebiyatı Biyoloji Fizik Fransız Dili ve Edebiyatı Çorlu Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Tekstil Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (İkinci Öğretim) Biyomedikal Mühendisliği Çevre Mühendisliği Çevre Mühendisliği (İkinci Öğretim) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İkinci Öğretim) Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Tarım Ekonomisi Tarımsal Biyoteknoloji Biyosistem Mühendisliği Gıda Mühendisliği Tıp Fakültesi Tıp Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) |
Namık Kemal Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Namık Kemal Üniversitesi BölümleriNamık Kemal Üniversitesi, 1 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı yasayla, Tekirdağ'da kurulmuş devlet üniversitesi Üniversite, Trakya Üniversitesi'nin Tekirdağ çevresindeki yerleşkenin ayrılarak, yeni bir üniversite kurulmasıyla meydana gelmiştir |
|