Kıvırcık Ali - Türküler Ve Sen 2008 Albüm Tanıtımı |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıvırcık Ali - Türküler Ve Sen 2008 Albüm TanıtımıKıvırcık Ali - Türküler Ve Sen 2008 01Kivircik Ali-[Ben Aglamayayim] 02Kivircik Ali-[Benim Sadik Yarim] 03Kivircik Ali-[Dostum Dostum] 04Kivircik Ali-[Ey Erenler] 05Kivircik Ali-[Hele Gardas] 06Kivircik Ali-[Kirvem] 07Kivircik Ali-[Kötü Zaman] 08Kivircik Ali-[Merik] 09Kivircik Ali-[Oy Ömrüm] 10Kivircik Ali-[Safak Türküsü] 11Kivircik Ali-[Seher Yildizi] 12Kivircik Ali-[Türküler Ve Sen] 13Kivircik Ali-[Var Gibi] 14Kivircik Ali-[Ya Bu Halimiz Ne Olucak] 15Kivircik Ali-[Yagli Kursun Yedim Anne] |
Kıvırcık Ali - Türküler Ve Sen 2008 Albüm Tanıtımı |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıvırcık Ali - Türküler Ve Sen 2008 Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır Gizli linkler mp3 olarak kabul edilip yazanlar hemen yasaklanacaktır Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsinet olarak korsan a KARŞIYIZ İyi Forumlar |
|