Görücü Usulu Mü ? Yoksa Severek Mi Evlenmek? |
08-13-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Görücü Usulu Mü ? Yoksa Severek Mi Evlenmek?Görücü Usulu Mü ? Yoksa Severek Mi Evlenmek?
08-13-2009 | #2 |
peri
|
Cevap : Görücü Usulu Mü ? Yoksa Severek Mi Evlenmek?görucu usulu desemmm ellbete severek
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
Cevap : Görücü Usulu Mü ? Yoksa Severek Mi Evlenmek? |
08-13-2009 | #3 |
Aragorn561
|
Cevap : Görücü Usulu Mü ? Yoksa Severek Mi Evlenmek?görücü usulu zaten çoktan oylamıştım ama diyeyim dedim ;)
08-13-2009 | #4 |
mgk_42
|
Cevap : Görücü Usulu Mü ? Yoksa Severek Mi Evlenmek?ikisinide işaretleme şansımız olsaydı iyi olurdu birini denersin ikinci seçeneğide denersin şu olsaydı daha mı iyiydi diye düşünmezsin o yüzden oylama yapmıyorum
08-13-2009 | #5 |
delishhhh
|
Cevap : Görücü Usulu Mü ? Yoksa Severek Mi Evlenmek?kesinlikle severek bir insan tanımadan anlamadan nasıl hayatını birleştirebilir ki? |
|