Ederin Beş Lira... |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ederin Beş Lira...Niçin inanmıyorsun Bana inanman için ne yapayım dedim Her sokağın başına seni seviyorum yaz dedi Aldım fırçayı ve boyayı yazdım deliler gibi Siyaha beyaz dermisin benim için dedi Derim dedim Bana seni seviyorum deme dedi O da kabul yeter ki bir kere gül dedim İnsafsız ya yine yok dedi Daha bunlar ne ki 29 harften 29'unu kul ettim kapısına Sırf sen istedin diye benliğimden vazgeçtim Ne yapmadım sen dedinde Söyle be insafsız bir tane söyle Artık bu sevdanın önünü açmanın zamanı gelmedimi ? Bırak geçeyim kalbinin köprüsünden dedim Bir şartla ; En sevdiğinden vazgeçeceksin benim için dedi Kelimelerin bile takatini kesmişti som cümlesi Yeter ulan dedim artık yeter Madem seni sevmekten vazgeçmemi istiyorsun Onu da kabul ediyorum Seni sana bırakıyorum Kötrüm bıraktığın aşkımı da Sırtıma alıp gidiyorum buralardan Ve gittim O ne mi oldu Başkasının olmuş ondan sonra Şimdi bin pişmanmış Haber gönderdi geçenlerde Bir şans daha verir mi diye Ben de mektup zarfını bir güzel süsledim Küçük de bir not yazdım içine Bir miktar da para koydum ''Kafan güzel herhalde güzelim çekmişsin bira Daha fazla alçalma istersen artık ederin beş lira'' |
|