Cem Yılmaz'dan.........:) |
07-16-2009 | #1 |
1die
|
Cem Yılmaz'dan.........:)>DIYARBAKIR'A gidiyordum uçakla Hostesle muhabbet ediyoruz Business'ta >oturuyorum Hep Business'ta otururum Buraya da Business geldim Ankara'ya >business açilmis çok süper bir sey Bilmeyen varsa söyleyeyim Business is >amaçli gidilen seyahat manasina gelmiyor Portakal suyu veriyorlar sen de >kendini bir bk zannediyorsun Ayni uçagin içinde ne sinif yapiyorsun ulan >Portakal suyu içerken kendini ne zannediyorsun 'Mersi canim Bunu içmeden >uçamiyorum' Bir de perdeyle ayirmiyorlar mi tavim ona Soruyorsun 'Somon >var mi?' Arkana bakiyorsun 'Fakirler ekonomi allah belanizi versin Uçak >sizin neyinize' Bir hava yaratirlar ki sanki uçak düsünce Business'takiler >ölmüyor >NE yaparsan yap ne olursan ol öleceksin Insan ölümlü bir yaratiktir Insan >ölecegini bilir Belgesellerde gördügün kaplanlar aslanlar gibi degil >Belgeselde gördügün kaplan aslan hep kosacam zannediyor O erkek aslani >görmüyor musunuz Fönlü böyle Artik ormanda nerede buluyorsa fönü Bizimki >daha kompleks bir yasam Ölecegini biliyorsun ve siklikla unutuyorsun Hani >ölümden dönenler anlatir ya; bir isik geldi falan diye O kça tikilan >pamuk >SENIN inancini bilemem Istersen toteme tap Herkes ölecek Mahser var ya >Orasi iste Kiyamet kopsun herkes orada olacak Büyük bir kokteyl gibi >düsünün Ilk gün imza almaktan anan aglayacak Herkes orada çünkü Aaa >Sezar >REENKARNASYONA inananlar var Yok öyle bir sey Hep söyle yapiyorlar >'Önceki hayatimda Rus Çariçesiydim' Hiç o olan yok Hiç duyuyor >musunuz 'Önceki hayatimda taksi soförüydüm' Herkes kral >HERKES yanacak dedigim bir kisi hariç O da Fedon Çünkü Fedon daha >yanamaz >Fedon artik limitte onu direk cennete alacaklar >TÜRK Hava Kurumu bizim memleketin en iyi çalisan kurumu Kurban derisini >veriyorsun ondan uçak yapiyor Artik nasil katliyorsa Bi de tuzlarsan F-16 >oluyor diye bir geyik var ama yalan olmasin > >ASKERDE seni mesleginle yönlendirirler Terzisin terzi yaparlar Atom >mühendisiysen gazinoda televizyondan sorumlu olursun Sahsina santral >kuracak degil ya >GENÇLIGIN bir lafi vardir 'En verimli çagimda askere aldilar' Sanki herifi >soguk füzyonu bulurken götürdüler Bunu söyledigi zaman komik durum oluyor >Ama günde sekiz saat antrenman yapmasi gereken baleti 8 ay botla >gezdirirsen >Kugu Gölü'nden manda bkuna transfer olur >EN verimli çagimda askere aldilar Ne yapiyordun ki? Verimli verimli evde >oturuyordum Ulan ben para basiyordum beni aldilar askere >NIYE bedelli yapmadin diyorlar 15 bin mark veriyordun 28 gün yapiyordun >Ben hiç para vermeden 550 gün yaptim Bir de orada olani biteni anlatiyorum >senede 2 milyon dolar kazaniyorum 28 günlük birikiminle single >çikaramazsin >300 erkek yan yana yatiyorsun abi Kalabalik bir erkek toplulugu demek >baska bir organizma demek abi Kadin olmasa bk içinde yüzeriz Kadin >kendine özenmen için sebeptir Deodorant mi at gitsin Konyali arkadasina >koksan ne olur ya Ayaklarini haftada bir mi yikiyorsun Ayda bir yika Kim >senin mantar yetistirmene birsey diyebilir Askerligi yapmis olan o kokuyu >bilir >DENIZ Harp Okulu'nun kurulus yildönümünde sahneye çikiyorum Ilk mezunlar >da >gelmis Nasil bir yas ortalamasi anlatamam Ilk 20 dakika eski Türkçe >anlattim Filhakika buna mukabil bir sonraki latifede bulusmak üzere >Benden sonra Ajda Pekkan vardi söyle sundum: Yeni yetenek Ajda Pekkan >Abicim sifir reaksiyon Herkes onayliyor 'Bu kiz çok tutacak' diyorlar >AL kadehi ver al Lider taklidi yaptim durduk yerde Eskiden lider >taklidi >vardi Simdi çok zor Iki kisi koluna girecek Amma zor is >14 Mart Tip Bayrami'nda doktor arkadaslarla sohbet ediyoruz Bizde sperm >bankasi var mi diye sordum Yok dediler Dedim isabet Içinde banka lafi >geçtigi için biri hortumlar rek olur