Trakyalıdan Aşk Mektubu |
07-09-2009 | #1 |
*JuLieT*
|
Trakyalıdan Aşk MektubuNufut Gözlü Sevgilim Asibe, > > > > Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş > edersin beyav > Abe Allah belacımı versin seni çok severim Yatmaz mıyım yatacıma abe > bi direm uyku girmez güzlerime > > Dünerim şu tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya > Ekmekten sudan kesildim artıkın > > Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat > oynarım Üldürdün beni beyaa > > Düşün bobam düşün Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum > Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını > Duyarsın elbet Ölmüş nenem bile dinner "Anlarım kızanım seni anlarım > ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep > İşte u zaman çeltik tarlasına döner güzlerim Epten gene vıcık vıcık > olur aalamaktan > > Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beyaa Aşıklık > çekeriz bilirsin işte Eriye eriye göndöndü sapına döndük anacını > satımının Agana da süle düümesin artıkın beni Sankim u iç aşık > ulmamış Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu > beyaa > Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün > bilem yaparım taa ne olsun beyaa Süle anana akşama çıtlatsın > bunları bobana Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin > Buzmayasın adamın aklını Yarın gece Alil'le Üsiin'i alırım yanıma, > atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım > bulabilceklemi > Te ben adama bu kadan süülerim başkacanada bişey sülemem > > Seni er şeyden çok seven sevgilin; |
Cevap : Trakyalıdan Aşk Mektubu |
07-09-2009 | #2 |
alper1482
|
Cevap : Trakyalıdan Aşk MektubuÇok içten yazmıs ama yaa:) |
07-09-2009 | #6 |
|
Cevap : Trakyalıdan Aşk MektubuÜnemli del direm bende o zaman Jölyetim:)
|
07-09-2009 | #7 |
Cloud
|
Cevap : Trakyalıdan Aşk MektubuÇok qüzeldi qüncem teşekkürler:)