Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
giderme, kartı, ses, sorun, sorunu

Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun Giderme

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ses kartım calısmıyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bilgisayarımda ses kartım var, ancak Windows onu tanımıyor

Windows'un ses kartınızı tanıması için ses kartınıza ait uyumlu bir sürücüyü bulup yüklemeniz gerekir Çoğu ses kartı düzgün çalışmak için sürücü yazılımı gerektirir Aygıtla birlikte gelen yazılım disklerini yüklediğinizden emin olun Diskiniz yoksa veya disk üzerindeki yazılım sorunu çözmezse, şu adımları izleyin:

Windows Update aracılığıyla ses kartınız için bir sürücü olup olmadığına bakın Daha fazla bilgi için, bkz Windows güncelleştirmelerini yükleme yapabilirsiniz

Windows Update ses kartınız için bir sürücü bulmazsa, sürücü olup olmadığını denetlemek için ses kartı üreticisinin Web sitesini ziyaret edin Varsa yükleyin Yoksa, üreticisine başvurun

Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Aygıt Yöneticisi'ni tıklatarak Aygıt Yöneticisi'ni açın* Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin

Aygıt Yöneticisi'nde, Ses, video ve oyun denetleyicileri altında bir ses kartı arayın ve Windows'un kartınızı tanımadığını onaylayın

Aygıt Yöneticisi'ni kapatın

Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmive ardından Denetim Masası'nı tıklatarak Denetim Masası'nı açın

Denetim Masası'ndaki Ara kutusuna donanım ekle yazın

Donanım Ekleme Sihirbazı ile eski aygıtların sürücülerini yükle'yi tıklatın Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com