Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun Giderme |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun Gidermeses kartım calısmıyor |
Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun Giderme |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun GidermeBilgisayarımda ses kartım var, ancak Windows onu tanımıyor Windows'un ses kartınızı tanıması için ses kartınıza ait uyumlu bir sürücüyü bulup yüklemeniz gerekir Çoğu ses kartı düzgün çalışmak için sürücü yazılımı gerektirir Aygıtla birlikte gelen yazılım disklerini yüklediğinizden emin olun Diskiniz yoksa veya disk üzerindeki yazılım sorunu çözmezse, şu adımları izleyin: Windows Update aracılığıyla ses kartınız için bir sürücü olup olmadığına bakın Daha fazla bilgi için, bkz Windows güncelleştirmelerini yükleme yapabilirsiniz Windows Update ses kartınız için bir sürücü bulmazsa, sürücü olup olmadığını denetlemek için ses kartı üreticisinin Web sitesini ziyaret edin Varsa yükleyin Yoksa, üreticisine başvurun Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Aygıt Yöneticisi'ni tıklatarak Aygıt Yöneticisi'ni açın* Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin Aygıt Yöneticisi'nde, Ses, video ve oyun denetleyicileri altında bir ses kartı arayın ve Windows'un kartınızı tanımadığını onaylayın Aygıt Yöneticisi'ni kapatın Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmive ardından Denetim Masası'nı tıklatarak Denetim Masası'nı açın Denetim Masası'ndaki Ara kutusuna donanım ekle yazın Donanım Ekleme Sihirbazı ile eski aygıtların sürücülerini yükle'yi tıklatın Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin |
|