Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaslara, geceler, iyi, mesajı

Arkadaslara İyi Geceler Mesajı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İyi Geceler Arkadaşım Mesajları - Arkadaşa İyi Geceler
İyi Geceler Sms Sözleri - İyi Geceler Sms Mesajları
iyi geceler mesajları arkadaşa‎
İyi Geceler Arkadaşım Mesajları‎ -

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

iyi Gceeler Arkadaşım Sözleri - Arkadaşa İyi Geceler Mesajları - İyi Geceler Arkadaşım
İyi Geceler Arkadaşlar - İyi Geceler Arkadaş Mesajları - İyi Geceler Dost Mesajları

Arkadaşa İyi Geceler Mesajlari
-
- İyi geceler kanka, sakın bana kanma

Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin arkadaşım

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör Arkadaşım tatlı uykular

Büyüklere çok sıkıcı gelir geceler sana son sözüm iyi geceler

Tatlı uykular canım arkadaşım, gözlerini açtığında güneş doğduğunda yüreğin sevgiyle dolsun

Bir dilek tuttum ve yatıyorumŞahidim yıldızlar olsun ki bu gökkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağımDileğimin ne olduğuna gelince ? Onu yanımda olduğunda öğreneceksinYada hiç bir zaman bilmeyeceksinİyi geceler canım arkadaşım

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler arkadaşım

Yüreğin doğan güneşi değil batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın için bıtanem ıyı geceler

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bitenem tatlı uykular

İyi geceler kanka, sakın bana kanma

Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin arkadaşım

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör Arkadaşım tatlı uykular

Büyüklere çok sıkıcı gelir geceler sana son sözüm iyi geceler

Tatlı uykular canım arkadaşım, gözlerini açtığında güneş doğduğunda yüreğin sevgiyle dolsun

Bir dilek tuttum ve yatıyorumŞahidim yıldızlar olsun ki bu gökkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağımDileğimin ne olduğuna gelince ? Onu yanımda olduğunda öğreneceksinYada hiç bir zaman bilmeyeceksinİyi geceler canım arkadaşım

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler arkadaşım

Yüreğin doğan güneşi değil batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın için bıtanem ıyı geceler

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bitenem tatlı uykular

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com