Kanun Yararına Bozma İstemi Dilekçesi Nasıl Yazılır, Örneği |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanun Yararına Bozma İstemi Dilekçesi Nasıl Yazılır, ÖrneğiKanun Yararına Bozma İstemi Dilekçesi Nasıl Yazılır, Örneği Kanun Yararına Bozma İstemi Dilekçesi Nasıl Yazılır, Örneği Kanun Yararına Bozma İstemi Kanun Yararına Bozma İstemi Dilekçesi Kanun Yararına Bozma İstemi Dilekçesi Kanun Yararına Bozma İstemi Dilekçesi ADALET BAKANLIĞI CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE Gönderilmek Üzere CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA ERZİNCAN KANUN YARARINA BOZMA İSTEMİNİ SUNAN SANIK : Adı ve Soyadı, TC Kimlik No: Adres DAVACI : KH DAVAYA KATILAN : Adı ve Soyadı Adres SUÇ : Yaralama SUÇ TARİHİ : …/…/… BOZULMASI İSTENEN MAHKEME KARARI : Erzincan Sulh Ceza Mahkemesinin …/…/… gün ve Esas 2007/…, Karar 2007/… Sayılı kararının kanun yaranına bozulması istememin sunulması dileğidir AÇIKLAMALAR : Yaralama suçundan dolayı Erzincan Sulh Ceza Mahkemesinin …/…/… gün ve Esas 2007/…, Karar 2007/… sayılı kararı ile para cezasına çarptırılmış bulunmaktayım Mahkemenin bu kararı Yargıtay denetiminden geçmeden kesinleşmiştir Oysa ben bu suçu işlemedim Yargılamayı yapan mahkeme bana yeterli söz hakkı vermeden karar vermiştir Bu durumda bu yola müracaat etme zarureti hasıl olmuştur DELİLLER : Her tür delil HUKUKİ NEDENLER : CMK md 309 ve ilgili mevzuat SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda açıklanan nedenlerle hukuka aykırı nitelikteki Erzincan Sulh Ceza Mahkemesinin …/…/… gün ve Esas 2007/…, Karar 2007/… Sayılı kesinleşmiş bulunan kararının kanun yararına bozmasını ve lehime olan kanun hükümlerinin uygulanmasını saygılarımla arz ve talep ederim …/…/… Kanun yararına bozma isteminde bulunan Adı ve Soyadı |
|