|
|
Konu Araçları |
buraya, eğlence, forumsinsi, herkez, hoşgeldiniz, merkezine |
Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Buraya |
03-27-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaHerkez bundan sonra buraya uğrasın birlikte çok eğleneceğiz vaktim olduğu sürece burada paylaşımlarım olacak eğlenmeniz dileğiyle saygılar Lütfen yanlış anlamayın sadece eğlence amaçlıdır gerçeklik payı yoktur hepinizi çok seviyorum saygılarımla Gözyaşı Diğer arkadaşlardanda katılımlarını bekliyorum !! Biz şaka amaçlı koyuyoruz abartılı buluyorsanız eklemeyiz rahatsız olan arkadaşlar varsa kendileri isimlerinizi buraya yazın eklemeyelim Burada Emeği Geçen Arkadaşlar AvatarAang561 ,bbkDj, GöKKuŞaĞı ,KRDNZ ,gencer20 ,bonsoir ,esmer_yar ,inci_tanesi ,Şengül ,Su_perisi Equinox ,Kaplan ,sudenaz ,kutlubyr ,yesimciwciw ,seyito ,aksel ,delishhhh ,kazim18 ,VANDETTA ,Obstinate ,rock_alltime ,merve16 ,zeynoo ,fatmanur ,Cansel ,jasmine ,dejavu2009 merve1907,fbligirl ,Kar_tanesi ,pesimistt ,hayko26 Teşekkürler Forumsinsi Dövüş kulubü Yıl 2009 Son Savaşı Dünyalılar Kazanmıştır Artık 100 Yıl Daha Savaş Olmayacaktır Ama Zaman İçinde Dış Dünyadan Bazı Kişiler Dünyaya Gelmiş A$k Kasabasına Yerleşmiş Halkın Arasına Karışmaya Başlamışlardır Bu Gizlilik İçlerinden Birinin İsyan İçin Hazır Olmasına Kadar Sürecektir Bu Kişi Akşam Güneşi(Shaokahn)'dır Tüm Dış Dünyadakileri Çevresine Toplamaya Ve Kasaba Dışına Yerleşmeye Başlarlar Artık Yeni Bir Savaş Başlamak Üzeredir Tüm Üyeler Dövüş Başlasın Sitemizin Kahramanı Kaplan İyilikler Takımı RAİDEN Karşınızda fbligirl SONYA Ve işte bbk Dj JOHNNY CAGE En hızlı Seyit NIGHT WOLF merve1907 korkulur MİLENA Şengül hanımda katıldı KİRA Sudenaz nerelerde halen bilemiyoruz geç kaldı kavgaya ASHRAH Kötülük Takımı Hayko26 SHAOKAHN kutlubyr JADE dejavu2009 GORO Su perisi NİTARA Cansel TANYA obstinate SCORPİON yesimciwciw LİMEİ Yeni katılmak isteyen arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum
03-27-2009 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayagencer20 yi hiç böyle görmediniz |
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Buraya |
03-27-2009 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaForumumuzun Gelinleri KRDNZ bonsoir şengül inci tanesi esmer yar sudenaz su perisi yesimciwciw kutlubyr kar tanesi Pesimistt fbligirl delishhhh |
03-27-2009 | #4 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayabenide iyiler takımına alırmısınız merak ettim ben ne olacam
03-27-2009 | #5 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaBaşka bir konuda senin için yer vereceğim bu bölümde ilginiz için teşekkürler |
03-27-2009 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaForumsinsidekilerin Bebeklik Halleri bbkdj Eguinox Kaplan VANDETTA Gözyaşı yesimciwciw hayko26 seyit obstinate AvatarAang561 Merve16 sudenaz şengül esmer yar gencer20 su perisi Fatmanur |
03-27-2009 | #7 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayabu resmi çocukluğum diye yutturabilirmiyim kızlara bilemiyorum ama olursa süper işime yarar sağol süperdi 'krize girdim' diyebilirim çok sağol |
03-27-2009 | #8 |
KRDNZ
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaSüper olmuş gözyaşı emeğine sağlık Ve işte bbk Dj JOHNNY CAGE Rengi de çikolata tam bbk'ya benzemiş:D
|
03-27-2009 | #9 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaKRDNZ sen nereden biliyosun bizi aydınlatırmısın ???? (zorunlu değilsin istersen cevap verme önemli değil) |
03-27-2009 | #10 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaForumsinsi Üyelerinin Odaları KRDNZ aksel bbkDj Eguinox bonsoir seyit şengül kaplan inci tanesi esmer yar su perisi Sudenaz |
03-27-2009 | #11 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayabana yokmu :D:D:D çok güzeller emeğine sağlık |
03-27-2009 | #12 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaForumsinsi üyelerinin osmanlı dönemindeki hallerini araştırdık ve bulduk işte fotoğraflar KRDNZ bbk Dj AvatarAang561 kaplan dejavu2009 VANDETTA rock alltime delishhhh |
03-27-2009 | #13 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayasanırım kel oğlanım ama o elimdeki şey ne sakata gelmeyelim :D:D:D:D (cidden o ney biri beni aydınlatabilirmi acaba) not : KRDNZ abla ben anladım o resme bakınca |
03-27-2009 | #14 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaForumsinsi Üyeleri Maçtalar Kaplan topa öylemi vurulur kırmızı kart yicen şimdi : ) bbk Dj futbol mu oynuyoruz adam mı dövüyoruz biraz şefkat lütfen : ) AvatarAang561 adama öylece bakıyor : ) Eguinox kaleye vuracaksın bak adamın suratı gitti : ) Bunlarda bizim kızlar |
03-27-2009 | #15 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayabenim gibi kaleciye bulaşırsan böyle olur equinox abi nasılş vurdun topa gitti adamın burun + surat kızlara sözüm yok böyle iyiler :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
|