Keşke Anlatabilsem... |
03-13-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Keşke Anlatabilsem...keşke şu sayfa gibi bazı şeylere taa başından başlayabilsem tüm kötülükleri bana acı veren herşeyi silerdim baştanne hasrete ne acı veren şu utandığım sevgime fırsat verir miydim beni böyle ezmelerine herşeyi yeniden sevdim onunlaherşeye sizi seviyorum dedim ama bir tek ona diyemiyorumdeniz bıktı,güneş bıktı,gece bıktı,yollar çoktan bıktı sevgimi anlatmamdan ona diyemiyorum kihayatımda beni bana bağlayan tek bağın kendisi olduğunu,olmazsa olmaz olduğunu herşeyin,olmazsa hiçbirşey olacağını herşeyin ,o na diyemedim kine biçim bir adamım ben ha şikayet sanma bunu sahte bir sevdanın uğruna koşmaktansa,olmayacak bir sonu bekleyen bir gerçek aşk için ölmek bile güzelyeter ki bu kadar gerçek olsun ve değsin sevilenebenim bütün hüznüm geç kalmış olmam sanki mutluluğa giden trenler varmış ta ben de en sonuncusunu kaçırmışımama isterim ki o trende kalsın o ben olamasam dason durağa kadar gitsin hayatıncasevdiğiylekimbilir belki bir gün bir kuş olup ta konar penceresine hatıram o da bana yeterbir simit parçası da mutlu eder beni
03-23-2009 | #2 |
acılımerwe
|
Cevap : Keşke Anlatabilsem...ah ah çok güsel
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
|